Μπόγρης: «Πιο σημαντικός τίτλος το Πρωτάθλημα από την Ευρωλίγκα» (vid)
Ο Γιώργος Μπόγρης έκανε ανατρεπτική δήλωση σε διαδικτυακή εκπομπή για τη Basket League και την Euroleague.
Αναλυτικά όσα είπε στους Betarades:
«Όσο και να αφήνεις σε δεύτερη μοίρα το πρωτάθλημα, αυτός ο τίτλος για μένα μετράει πιο πολύ από όλους. Είναι ο τελευταίος του καλοκαιριού και είναι με τον αιώνιο αντίπαλο.
Για μένα ο τίτλος του πρωταθλήματος είναι πιο σημαντικός για να είναι πετυχημένη η χρονιά σου και μετά είναι η Ευρωλίγκα. Είναι με τον αιώνιο αντίπαλο και είναι η τελευταία γεύση.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΕπειδή είμαστε σε μια χώρα που η τελευταία γεύση μένει και όχι η επιτυχία, νομίζω ότι είναι ο πιο σημαντικός τίτλος για να έχεις γαλήνη και μακροημέρευση. Το ποιος θα πάρει την Ευρωλίγκα είναι τύχη. Είναι ένα παιχνίδι και έξω.»
Δείτε παρακάτω:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ