«Δεν ήταν ο Φουρνιέ ο λόγος που ο Παναθηναϊκός πήρε τον Οσμάν, αλλά αυτοί οι δύο»

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου στην εκπομπή «Magic Euroleague» εξήγησε τους λόγους που ο Παναθηναϊκός πήρε τον Τσεντί Οσμάν.

Παναθηναϊκός: Γυρίζει τον διακόπτη ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ!

Ο Παναθηναϊκός το περασμένο καλοκαίρι κατάφερε να πάρει τον Τσεντί Οσμάν κι ο Βασίλης Παπαθεοδώρου εξηγεί τους λόγους για τους οποίους οι Πρωταθλητές Ευρώπης ήρθαν σε συμφωνία με τον Τούρκο forward.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ο λόγος που αποκτήθηκε ο Όσμαν δεν ήταν ο Φουρνιέ. Ο Φουρνιέ δεν ήταν ο παίκτης που τρόμαξε τον Παναθηναϊκό. Ουσιαστικά υπήρχαν δύο παίκτες, τους οποίους ο Αταμάν τούς ανέφερε στην κουβέντα περί απόκτησης του Όσμαν.

Ποιοι δημιούργησαν πέρσι προβλήματα στον Παναθηναϊκό από τη θέση “3”; Ο Μπόνζι Κόλσον και overall στη σεζόν που έκανε -όχι γιατί έκανε απέναντι στον Παναθηναϊκό τα πολύ μεγάλα παιχνίδια- ο Μάριο Χεζόνια. Ο Αταμάν θεωρούσε ότι ο Παναθηναϊκός δύο από τους ανταγωνιστές του, δεν μπορεί να τους ματσάρει με το ρόστερ που είχε μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr