Είδε… Αταμάν και έχασε ο Ολυμπιακός στην Πόλη

Η Εφές με σύμμαχο τον Σαρπ Αταμάν στην Πόλη και μ’ έναν τρομακτικό Σέιν Λάρκιν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό με 91-89.

Είδε… Αταμάν και έχασε ο Ολυμπιακός στην Πόλη

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε απέναντι στην Εφές και γνώρισε ακόμα μία εκτός έδρας ήττα στην Euroleague υπό το βλέμμα του Σαρπ Αταμάν, ο οποίος βρέθηκε στην Πόλη, ώστε να δει την αγαπημένη του ομάδα και την ομάδα στην οποία μεγαλούργησε ο πατέρας του.

Από εκεί και πέρα μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Σέιν Λάρκιν, ο οποίος σκότωσε, κυριολεκτικά, τους Πειραιώτες πετυχαίνοντας συνολικά 24 πόντους και βάζοντας με όποιον τρόπο ήθελε καλάθι.

Τέλος, μοιραίος για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ήταν ο Εβάν Φουρνιέ, ο οποίος έχασε την μπάλα αρχικά σε κρίσιμο σημείο του αγώνα και έπειτα στο σουτ της ισοφάρισης δε βρήκε ούτε στεφάνη κι έκανε air ball, για να βάλει ταφόπλακα στις όποιες ελπίδες είχε για νίκη ο Ολυμπιακός.

Τα δεκάλεπτα: 11-23, 30-21, 24-26, 26-19.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr