Παναθηναϊκός: Τρία ματς φωτιά! Η εβδομάδα που μπορεί να γυρίσει το τσιπάκι

Ο Παναθηναϊκός δεδομένα δε βρίσκεται τα τελευταία, ειδικότερα δύο, παιχνίδια του στην Euroleague σε καλή κατάσταση και οφείλει να κάνει ένα restart, ώστε να προχωρήσει μπροστά.

Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός 90-86

Μια ήττα απέναντι στη Ρεάλ και συγκεκριμένα στη Μαδρίτη είναι απ’ αυτές που λέμε ότι έρχονται εντός προγράμματος και δεν έχουν καμία σχέση με αντίστοιχες του Παρισιού κόντρα στην Παρί, οι οποίες είναι κακές για τη διάρκεια της σεζόν.

Από εκεί και πέρα όμως ο Παναθηναϊκός φανερά δεν είναι καλός στα τελευταία δύο ματς του στην Euroleague, ενώ προβλημάτισε και κόντρα στον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα.

Μπορεί ωστόσο αυτή τη στιγμή το κλίμα να μην είναι και το καλύτερο δυνατό, όμως το τσιπάκι μπορεί να γυρίσει μέσα στα επόμενα τρία παιχνίδια που έχουν να δώσουν οι πράσινοι κόντρα σε ΑΕΚ (εντός), Φενέρ (εκτός), Ολυμπιακός (εκτός).

Με νίκες σε αυτά τα ματς η ψυχολογία δεδομένα αλλάζει και τότε όλα ξεκινούν και πάλι από μια άλλη βάση, όμως το σημαντικότερο στοιχείο πριν φτάσουμε σ’ αυτό το σημείο είναι άπαντες να κατανοήσουν και να δεχθούν το ρόλο τους κι έπειτα να βρουν τη δίψα που έχουν χάσει.

Είναι δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός έχει μείνει στις δάφνες της περσινής επιτυχίας με τις ρυθμίσεις του να μην έχουν γίνει update στη σεζόν 2024-25 που ήδη παίζεται!

Exit mobile version