Τι περιμένει από την Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός μετά την ένσταση

Ο Παναθηναϊκός Aktor κατέθεσε ένσταση, ως όφειλε, στην Ευρωλίγκα για τη διαιτησία στον αγώνα με την Παρί και περίμενε κάποια αντίδραση από τη διοργάνωση.

Τι περιμένει από την Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός μετά την ένσταση

Στα τελευταία 5′ της αναμέτρησης με την Παρί στην Accor Arena το παιχνίδι έγινε άνω-κάτω με αμφιλεγόμενα σφυρίγματα και μεγάλες διακοπές.

Ο Εργκίν Αταμάν τιμωρήθηκε με τεχνική ποινή, εν συνεχεία ζήτησε να καταγραφεί το περιστατικό, διότι θεωρεί πως η δική του τιμωρία προηγήθηκε ενός αντι-αθλητικού φάουλ που χρεώθηκε ο Κέντρικ Ναν.

Όσον αφορά τη φάση με τον Αμερικανό, οι διαιτητές της αναμέτρησης δεν καταλόγισαν σε πρώτο χρόνο κάποια παράβαση και μετά από το πέρας λίγων δευτερολέπτων ένας εξ αυτών, έδωσε «αναβαθμισμένο» φάουλ.

Κανονικά το Τριφύλλι προχώρησε σε ένσταση, λοιπόν, και πλέον, περιμένει να δει ποια θα είναι και η άποψη της διοργανώτριας αρχής.

Σε αντίστοιχες περιπτώσεις στο παρελθόν, το πιο πιθανό σενάριο, είναι η επανάληψη του αγώνα από το σημείο που έγινε η καταγραφή της φάσης. Πρακτικά, βέβαια, αυτό είναι δύσκολο, διότι οι υποχρεώσεις των ομάδων «τρέχουν», ενώ ο συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί, τον πρώτο σε διαβολοβδομάδα.

Exit mobile version