Τίλμαν: «Δε μ' ενδιαφέρει να παίξουμε με τον Παναθηναϊκό - Δε δίνω σημασία, είμαστε παγκόσμιοι πρωταθλητές»

Ο παίκτης των Μπόστον Σέλτικς, Ξαβιέ Τίλμαν αναφέρθηκε στο πολυσυζητημένο παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τους Σέλτικς.

Τίλμαν: «Δε μ' ενδιαφέρει να παίξουμε με τον Παναθηναϊκό - Δε δίνω σημασία, είμαστε παγκόσμιοι πρωταθλητές»

Τη δική του γνώμη για το πολυσυζητημένο παιχνίδι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μπόστον Σέλτικ ανέφερε ο Ξαβιέ Τίλμαν, ο οποίος αγωνίζεται στους Πρωταθλητές του NBA.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη Mundo Deportivo:

«Δεν θα με ενδιέφερε μια τέτοια πρόκληση. Ειλικρινά πιστεύω ότι το NBA είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο και λέμε παγκόσμιοι πρωταθλητές δεν το λέμε για να το πούμε, το αξίζουμε πολύ. Όλοι δουλεύουν σκληρά για να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο. Αν σε κάποιο πρωτάθλημα στον κόσμο θεωρούν ότι είναι παγκόσμιοι πρωταθλητές ή οτιδήποτε, δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία γιατί προσωπικά αισθάνομαι ότι αυτό είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr