Έκτακτο! Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε ένσταση στο ματς με την Παρί - Τι συνέβη

Ο Παναθηναϊκός AKTOR υπέβαλε ένσταση μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Παρί για την 3η αγωνιστική της EuroLeague, η οποία έληξε με σκορ 84-80 υπέρ των Γάλλων. Η ένσταση αφορά μια συγκεκριμένη φάση που έλαβε χώρα 3 λεπτά και 42 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα.

Έκτακτο! Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε ένσταση στο ματς με την Παρί - Τι συνέβη

Συγκεκριμένα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, δέχθηκε τεχνική ποινή, διαμαρτυρόμενος για ένα μη καταλογισθέν φάουλ υπέρ του Ντίνου Μήτογλου. Αμέσως μετά, οι παίκτες της Παρί εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση, κλέβοντας την μπάλα και ξεκινώντας αιφνιδιασμό, κατά τον οποίο ο Κέντρικ Ναν έκανε αντιαθλητικό φάουλ στον Λεοπόλντ Καβαλιέρ.

Το αποτέλεσμα ήταν να καταλογιστούν τρεις ελεύθερες βολές στην Παρί – μία για την τεχνική ποινή και δύο για το αντιαθλητικό φάουλ. Ο Καβαλιέρ τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Γιαντούνεν, ο οποίος ευστόχησε στις δύο βολές, ενώ ο Χίφι πρόσθεσε τη βολή από την τεχνική ποινή, φέρνοντας το σκορ στο 78-68.

Ο Εργκίν Αταμάν ζήτησε από τη γραμματεία να σημειωθεί το συμβάν, με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός να καταθέτει επίσημη ένσταση. Οι «πράσινοι» θεωρούν ότι το παιχνίδι έπρεπε να σταματήσει μετά την τεχνική ποινή στον Αταμάν και να μην εξελιχθεί η φάση με το αντιαθλητικό φάουλ στον Ναν.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News