Πέταξε για Παρίσι με μία απουσία, αλλά με κόσμο ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε με προορισμό το Παρίσι όπου θα αντιμετωπίσει την Παρί για την 3η αγωνιστική της Euroleague.

Πέταξε για Παρίσι με μία απουσία, αλλά με κόσμο ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει την πρώτη του διαβολοβδομάδα τη φετινή σεζόν από το Παρίσι, όπου και έχει αναχωρήσει η ομάδα, και θα την κλείσει δύο μέρες μετά στη Μαδρίτη.

Οι πράσινοι αρχικά θα αντιμετωπίσουν την Παρί (εκτός έδρας) κι έπειτα θα πάνε στη Μαδρίτη, ώστε να αντιμετωπίσουν τη Ρεάλ που πέρυσι βρέθηκαν μαζί στον τελικό της Euroleague στο Βερολίνο.

Από εκεί και πέρα ο «Επτάστερος» θα έχει μία απουσία για το αυριανό (15/10) παιχνίδι, καθώς ο Κώστας Αντετοκούνμπο ταλαιπωρείται ακόμα από τον τραυματισμό στο χέρι που αποκόμισε στου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Παρ’ όλα αυτά αξίζει να σημειωθεί ότι με το Τριφύλλι ταξίδεψαν με το τσάρτερ του Aktina Travel και 120 οπαδοί μαζί, έχοντας την ευκαιρία να δουν από κοντά τα ινδάλματά τους.

Τέλος, πολλοί περισσότεροι Έλληνες που διαμένουν στο εξωτερικό αναμένεται να βρεθούν σε Παρίσι και Ισπανία.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr