Παναθηναϊκός: Πάλι ο Γκραντ!

Στα τελευταία δύο λεπτά στη Θεσσαλονίκη οι κρίσιμες φάσεις είχαν εκείνον πρωταγωνιστή. Ένα κλέψιμο, μια τριποντάρα από τη γωνία και το 90-94, 19'' πριν τη λήξη από τον Τζέριαν - “λεφτά στην τράπεζα”-Γκραντ!

Παναθηναϊκός: Πάλι ο Γκραντ!

Ο Αμερικανός κάνει τα πάντα στο παρκέ. Σκοράρει, πασάρει, παίζει άμυνα, μιλάμε για τον ορισμό του πολύπλευρου και σταθερού παίκτη.

Είναι προς τιμήν του που σε ρόστερ γεμάτο γκαρντ- “δαίμονες” πάντα βρίσκει τον χώρο να λάμψει, το Σάββατο π.χ το φοβερό του φινάλε επισκίασε ως και την (παραλίγο) “τριαντάρα” του Κέντρικ Ναν που ήταν ασταμάτητος, χάνοντας μόλις ένα σουτ!

Εκτός από αμυντικός, δημιουργός ο Τζέρι θα κάνει και με το παραπάνω τη δουλειά όσον αφορά το σκοράρισμα, χωρίς να κάνει κατάχρηση προσπαθειών. Πρόκειται για παίκτη-οικονομία, ο οποίος δεν θα επιχειρήσει παρατραβηγμένα σουτ. Θα είναι πολύ συνετός και σίγουρος για την τελική του απόφαση.

Είτε θελήσει να τελειώσει εκείνος τη φάση, είτε να μοιράσει τη μπάλα. Στις 6 Ιουλίου 2023 έγινε γνωστή η υπογραφή του στον Παναθηναϊκό.

Ακολούθησαν διαφορετικές γνώμες, με τις περισσότερες εξ αυτών να είναι απαξίωσης, όχι παράλογο βάσει των επιλογών των προηγούμενων ετών στον σχεδιασμό.

Ο Εργκίν Αταμάν ήξερε καλά τον Αμερικάνο άσο. Τον είδε, τον ξαναείδε και τον ξαναείδε όσο ήταν κόουτς στην Εφές, αυτός ήταν κι ο λόγος που εισηγήθηκε την απόκτηση του. Το κλίμα απαξίωσης της 6ης Ιουλίου έχει μετατραπεί σε αποθέωση.

Οι οποίες φωνές του παρελθόντος έχουν μετατραπεί σε επευφημίες για την κίνηση-ματ του τριφυλλιού, όχι μόνο να φέρει τον αθλητή στην Ελλάδα αλλά και να του ανανεώσει πρόωρα το συμβόλαιο.

Δημήτρης Στρατής

Exit mobile version