Σλούκας: Μουδιασμένο ξεκίνημα, αλλά… κλειστά τα στόματα!

Κακός ο Κώστας Σλούκας στο ματς με τον ΠΑΟΚ επιθετικά. Με 1/10 σουτ του κάπτεν στην Πυλαία ο γηπεδούχος διεκδίκησε τη νίκη και παραλίγο να την έπαιρνε, αν δεν σοβαρεύονταν οι πρωταθλητές στο 4ο δεκάλεπτο.

Σλούκας: Μουδιασμένο ξεκίνημα, αλλά... κλειστά τα στόματα!

Βέβαια την ασίστ που βγάζει ο αρχηγός στον Λεσόρ για το 77-82 την θαυμάσαμε γιατί δεν ξέρουμε αν υπάρχουν άλλοι στην ήπειρο που να μπορούν να δώσουν τέτοια…φάλτσα στην “σπυριάρα”!

Ο βετεράνος γκαρντ δεν πατάει ακόμα καλά θυμίζοντας την περσινή σεζόν όταν και πάλι είχε αρχίσει μουδιασμένα. Με την Αλμπα ήταν κακός για 35 λεπτά, αλλά στο τέλος δικά του τρίποντα και ασίστ σιγούρεψαν το νικηφόρο ξεκίνημα.

Με την Μπάγερν ήταν άστοχος και άτολμος, η μόνη παραφωνία στους κοντούς αφού Μπράουν, Γκραντ, Ναν ήταν εξαιρετικοί. Ο άνθρωπος έχει την σωστή νοοτροπία, ξέρει καλύτερα απ΄ όλους πότε να βρεθεί σε καλή κατάσταση, δεν τίθεται ζήτημα εμπιστοσύνης στον παικταρά.

Το ωραίο στην περίπτωσή του είναι ότι οι λιμανίσιοι έπαθαν και έμαθαν γι αυτό δεν πρόκειται να πάρουν…αέρα λέγοντας πόσο κακή μεταγραφή έκανε ο ΠΑΟ, κάτι που γινόταν κατά κόρον ως την άνοιξη.

Μετά έγινε ότι έγινε (με τον Σλούκα απόλυτο πρωταγωνιστή στα πρωταθλήματα Ελλάδας και Ευρώπης) και πολλά στοματάκια ράφτηκαν.

Δημήτρης Στρατής

Exit mobile version