Παναθηναϊκός: Μαεστρικό αυτό που γίνεται στον Επτάστερο!

Ο φετινός Παναθηναϊκός δεν έχει καμία σχέση με τον περσινό με την ομάδα να έχει αλλάξει προς το καλύτερο σ’ όλα τα επίπεδα.

Αταμάν: «Έξαλλη η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με το πανό, μίλησε με τη Θύρα 13»

Ο Παναθηναϊκός πέρυσι κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης κι έπειτα κι εκείνη της Ελλάδας σε μια χρονιά που έκλεισε με μυθικό τρόπο.

Για μια ομάδα το να κατακτήσει μία φορά την κορυφή φυσικά και είναι δύσκολο και σπουδαίο επίτευγμα, όμως δυσκολότερη πρόκληση και πιο δελεαστική είναι η παραμονή στην κορυφή για πολλά χρόνια. Κάτι που ο οργανισμός επιθυμεί να πετύχει.

Γι’ αυτόν τον λόγο, ο Εργκίν Αταμάν τη φετινή offseason φρόντισε να πάρει τους παίκτες που έλειπαν πέρυσι και να κρατήσει τον κορμό που τον οδήγησε στην επιτυχία, ώστε να φτιάξει ένα εντελώς διαφορετικό και ακόμα καλύτερο, ποιοτικά και ποσοτικά, σύνολο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως πέρυσι ο Τούρκος τεχνικός χρησιμοποιούσε 7-8 παικτών σ’ ένα πραγματικά πολύ κλειστό rotation με το δεδομένο αυτό φέτος ν’ αλλάζει εντελώς και με το… καλημέρα!

Συγκεκριμένα στο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου ο Αταμάν χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες και 11 από τους συνολικά 12 της αποστολής είχαν διψήφιο αριθμό λεπτών συμμετοχής!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr