Παναθηναϊκός: Λορένζο Μπράουν ως… αντί-Σλούκα!

Ο Παναθηναϊκός τη φετινή χρονιά διαθέτει τρομερό βάθος πάγκου κι αυτό δίνει τη δυνατότητα στον Εργκίν Αταμάν να ελιχθεί όπως επιθυμεί.

Λορέντζο Μπράουν: «Ομαλή η προσαρμογή μου - Με βοηθάει ο Σλούκας»

Ο φετινός Παναθηναϊκός έχει πατήσει πάνω στις βάσεις της περσινής ομάδας διατηρώντας τον βασικό κορμό κι έχει προσθέσει έξτρα ποιότητα και βάθος με σκοπό αυτό το μείγμα να γίνει ακόμα πιο νόστιμο και να… απογειωθεί.

Ένα βασικό παράδειγμα σε σχέση με την περασμένη σεζόν είναι ο Κώστας Σλούκας και η έλλειψη αντίστοιχου guard, όταν εκείνος ήταν τραυματίας, εκτός φόρμας ή σε κακό βράδυ.

Πέρυσι ο Εργκίν Αταμάν δεν είχε κάποια αντίστοιχη επιλογή με τον Παναθηναϊκό να εμφάνιζε δυσκολίες σε ορισμένα στοιχεία του παιχνιδιού του, όπως η δημιουργία, όταν ο Σλούκας δεν τραβούσε.

Φέτος όλο αυτό έχει αλλάξει, καθώς στα guard προστέθηκε ο Λορένζο Μπράουν, ο οποίος κάνει πολλές και παρόμοιες δουλείες με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού δίνοντας του και τη δυνατότητα να είναι πιο φρέσκος και να μην πρέπει να είναι alert συνεχώς διότι όλοι δικαιούνται μια κακή βραδιά.

Στο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου ο Σλούκας δεν τράβηξε και γι’ αυτό αγωνίστηκε μόλις 13 λεπτά με τον Μπράουν να μπαίνει στη θέση του, να παίζει περισσότερο και στο χαλαρό να έχει 9 πόντους και 5 ασίστ δείχνοντας πόσο έχει ανέβει πλέον ο εσωτερικός ανταγωνισμός και η ποιότητα της ομάδας.

Exit mobile version