Παναθηναϊκός: «Είδατε μόλις το 5% από το glass floor στο ΟΑΚΑ - Πότε θα είναι έτοιμο» (vid)

Λεπτομέρειες για το νέο glass floor έδωσε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου μετά το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού Aktor στην Ευρωλίγκα.

Παναθηναϊκός: «Είδατε μόλις το 5% από το glass floor στο ΟΑΚΑ - Πότε θα είναι έτοιμο» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στη Magic Euroleague:

«Ήμουν στο ΟΑΚΑ και είχα αρκετή κουβέντα με το βασικό μέτοχο της εταιρίας που έχει το glass floor. Είναι ένας Γερμανός, τρελός επιστήμονας.

Αν τον έβλεπες στο πρόσωπο μέσα σε χίλια άτομα, θα έλεγε αυτός έφτιαξε το glass floor. 

Μου έδειχνε ένα χαρακτηριστικό βίντεο, που κάποιος καθόταν στην εξέδρα και έπαιζε με το glass floor, που έπαιζαν εκείνη την ώρα οι παίκτες. Έλεγε, να το κάνω μπλε, να το κάνω κόκκινο. 

Θα πω, λοιπόν, ότι αυτό που μου έμεινε από όσα άκουσα σήμερα. Η απάντησή του στο κατά πόσο έτοιμο ήταν το glass floor, μου απάντησε ότι αυτό που είδατε, είναι το 5%. Δεν ήταν 100% που ήταν ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα που παρουσιάστηκε.

Μου είπε, δεν είδατε τίποτα σχετικά με το glass floor. Απλά έγινε ένας αγώνας. Αυτό προλάβαμε, να κάνουμε μέσα σε δεκαπέντε μέρες. Το 100% θα το δούμε την επόμενη χρονιά, μέσα στη χρονιά θα δούμε το 60%.

Θα βλέπουμε live στατιστικά πάνω στο παρκέ. Μπορεί και φέτος.»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr