Παναθηναϊκός: Η δήλωση Χουάντσο ήταν ένα δυνατό μήνυμα σε όλους!

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Μπάγερν Μονάχου ανέφερε μια συγκεκριμένη φράση στις δηλώσεις του, η οποία δεν πρέπει να περάσει στα… ψιλά!

Παναθηναϊκός: Γυρίζει τον διακόπτη ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ!

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ φέτος είναι πολύ καλύτερος σε σχέση με πέρυσι και φαίνεται να έχει προσαρμοστεί πλήρως στον ρόλο του, στην Euroleague και σε όλα όσα ζητάει ο προπονητής του.

Άλλωστε ακόμα μία εμφάνισή του το επιβεβαίωσε, κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, επιβεβαίωσε κάτι τέτοιο, όταν κι έκανε double-double με 12 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Από εκεί και πέρα ο Ισπανός forward έκανε μια δήλωση, η οποία αποτελεί μήνυμα για όλους τους παίκτες και κυρίως τους νεοαποκτηθείς, προκειμένου να μπουν πιο γρήγορα στο κλίμα της ομάδας και να προσφέρουν όσα πραγματικά μπορούν.

Μέσα στα πολλά ο Χουάντσο άνεφερε: «Αν βάλεις τα σουτ θα παίξεις, αν δεν τα βάλεις, τότε θα κάτσεις στον πάγκο», θέλοντας να τονίσει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τα πράγματα και τις καταστάσεις σ’ έναν αγώνα ο Εργκίν Αταμάν.






Ο Τούρκος προπονητής είναι τέτοιας λογικής και το μάθαμε πολύ καλά πέρυσι που δε θα δίσταζε να πάει σε μικρότερο και στενό ροτέισον αν κάποιοι παίκτες έμπαιναν στο παρκέ και δεν του έδιναν τα πράγματα που ήθελαν.

Πλέον αυτό έχει αλλάξει στον «Επτάστερο» με τον Αταμάν να μπορεί να πάει σε μια τέτοια νοοτροπία με πολύ πιο εύκολο τρόπο, διότι το βάθος του πάγκου που διαθέτει είναι πολύ μεγαλύτερο με αποτέλεσμα να πρέπει άπαντες να είναι έτοιμοι ν’ αρπάξουν την ευκαιρία από τα μαλλιά, διότι έπειτα θα πρέπει να ξέρουν πως δε θα υπάρξει γυρισμός.

Τρανό παράδειγμα από το χθεσινό ματς ο αρχηγός, Κώστας Σλούκας, ο οποίος έπαιξε μόλις 13 λεπτά, καθώς όσες φορές μπήκε δεν ήταν καλός και το βάθος του πάγκου, ποιοτικό εκτός από ποσοτικό, έδωσε τη δυνατότητα στον Αταμάν να «ξεχάσει» τον Έλληνα άσο στον πάγκο.

Προφανώς ο Σλούκας θα είναι έτοιμος και ηγετικός όταν πρέπει, όμως αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι ο Τούρκος προπονητής θα του χαριζόταν μόνο και μόνο λόγω του ονόματός του. Κάτι που είδαμε να γίνεται πέρυσι και με τον Χουάντσο, ο οποίος φαίνεται πλέον πως έχει μάθει και ξέρει να ελιχθεί στις καταστάσεις!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr