Παναθηναϊκός: Ξετρελάθηκε η σύντροφος του Ναν με το νέο ΟΑΚΑ

Η Μπλεν Μεκκόνεν βρέθηκε χθες βράδυ στο ανακαινισμένο ΟΑΚΑ προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μπάγερν Μονάχου.

Full in love ο Κέντρικ Ναν: «Η βασίλισσά μου» (pic)

Η σύζυγος του Κέντρικ Ναν, Μπλεν Μακκόνεν, έδωσε το παρών χθες βράδυ στο ΟΑΚΑ και μάλιστα οι εντυπώσεις που της άφησε το ανακαινισμό γήπεδο κι όλη η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετικές.

Πιο αναλυτικά η Μπλεν Μακκόνεν ενθουσιάστηκε από την ανακαίνιση του ΟΑΚΑ και δεν δίστασε να εκφράσει δημόσια το πόσο της άρεσε το τελικό αποτέλεσμα της δουλειάς που έγινε στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα η ίδια ανέβασε ένα στόρι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που έγραφε: «Τρελή η ανακαίνιση φωτισμός, ήχος, καθίσματα ουαου».

Δείτε την ανάρτηση:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr