Παναθηναϊκός: Συγκινητική ανάρτηση Ντόκεν για Γιαννακόπουλους ελέω νέου... ΟΑΚΑ! (pics)

Η θρυλική φιγούρα της Θύρας 13 τοποθετήθηκε με αφορμή το μεταμορφωμένο κλειστό και της παρουσίας του στο εναρκτήριο παιχνίδι κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου.

Παναθηναϊκός: Συγκινητική ανάρτηση Ντόκεν για Γιαννακόπουλους ελέω νέου... ΟΑΚΑ! (pics)

Ο Ντόκεν, ήταν και πάλι εκεί, σε μια μεγάλη στιγμή για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό που έκανε πρεμιέρα στο ανακαινισμένο σπίτι του, στο ΟΑΚΑ.

Ο κατά κόσμον, Γιάννης Βασταρδής, παρέθεσε μερικά λόγια για τους Παύλο, Θανάση και Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την τεράστια συνεισφορά τους στο σύλλογο.

Ένα παλάτι για τον βασιλιά…. Παναθηναϊκό…
Το μυαλό μου γύρισε πίσω πολλά χρόνια όταν τα δύο αδέλφια πήραν αυτήν την ομάδα την έφεραν στην κορφή της Ευρώπης και θυμήθηκα όλα όσα έζησα από τότε μέχρι και σήμερα που ο Δημήτρης απογείωσε αυτήν την ομάδα και της έδωσε ένα παλάτι….και έκανε αυτές τις δύο ψυχές στα αστέρια να χαμογελάνε από ψηλά μαζί με όλους εμάς που είδαμε αυτό το παλάτι με τον βασιλιά Παναθηναϊκό μας. Σεβασμος αγάπη και όλοι μια γροθιά ενωμένοι τα καλύτερα έρχονται…. ΝΤΟΚΕΝ ΘΥΡΑ 13 ☘️ Παναθηναϊκός μόνο…

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση μαζί με τις φωτογραφίες:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr