Παναθηναϊκός: Σπουδαία κίνηση στο νέο ΟΑΚΑ προς τιμήν του Πάρη Δερμάνη!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα προχωρήσει σε μια σπουδαία κίνηση στο ανανεομένο ΟΑΚΑ, η οποία θα είναι προς τιμήν του αείμνηστου Πάρη Δερμάνη.

Η συγκινητική ανάρτηση του Γιαννακόπουλου για τον Πάρη Δερμάνη μετά το έβδομο (pic)

Στο παιχνίδι κόντρα στην Μπάγερν (10/10, 21:15) ο Παναθηναϊκός θα κάνει τα αποκαλυπτήρια στο νέο ΟΑΚΑ με τον κόσμο του να ζει μια μοναδική εμπειρία για πρώτη φορά μέσα στη διάρκεια της φετινής σεζόν.

Από εκεί και πέρα όμως σύμφωνα με τον Βασίλη Παπαθεοδώρου, η αυριανή μέρα είναι σπουδαία, καθώς στην είσοδο των κεντρικών αποδυτηρίων του Παναθηναϊκού θα υπάρχει μια επιγραφή που θα γράφει: «Αποδυτήρια Παναθηναϊκού ΠΑΡΗΣ ΔΕΡΜΑΝΗΣ».

Η συγκεκριμένη κίνηση προφανώς γίνεται προς τιμήν του αείμνηστου Πάρη Δερμάνη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr