«Θα χτυπήσει μεγάλο όνομα ο Παναθηναϊκός – Μένει ελεύθερος ο Σρέντερ!» (vid)

Ο Τόλης Κοτζιάς έδωσε... ψωμάκι για την επόμενη μεταγραφή-βόμβα από τον Παναθηναϊκό AKTOR με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να δείχνει αποφασισμένος να κάνει μια μεγάλη υπέρβαση στην αγορά.

«Θα χτυπήσει μεγάλο όνομα ο Παναθηναϊκός - Μένει ελεύθερος ο Σρέντερ!» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Πάρε-Βάλε»:

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι σε σούπερ κατάσταση. Παλιά έρχονταν παίκτες Ουίλκινς. Ήταν αλλιώς το οικονομικό καθεστώς του NBA. Είναι τεράστια η διαφορά, πλέον, στα συμβόλαια. Περιμένουμε στα 35-36 πού μπορούν να παίξουν οι Γιόκιτς – Γιάννης Αντετοκούνμπο. Αν όλα πάνε καλά, θα τον περιμένουμε στην Ελλάδα, τον Γιάννη.

Ατελείωτα είναι τα λεφτά που έχει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για το ποιον ”Γιόκιτς” μπορεί να πάρει. Πρέπει να βρίσκει συνέχεια κίνητρα. Το κίνητρο είναι, πως πρέπει να φέρει μεγάλο όνομα. Ο Μίσιτς, ο Τάις, ο Οσμάν είναι μεγάλα ονόματα, παραδόξως δεν πήρε τη λάμψη που έπρεπε να πάρει ο Τούρκος. Πήγε κάτω από τον Φουρνιέ ως απήχηση.

Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να φέρει ένα πολύ μεγάλο όνομα, ο Σρέντερ. Είναι, ακόμα, 31 ετών. Το 2025 μένει ελεύθερος, δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει. Ο Μπογκντάνοβιτς, ο Κροάτης, είναι 35 ετών. Του χρόνου μένει ελεύθερος. Οπότε, μπορεί να πάει σε μια τέτοια διαδικασία. Ο Έρικ Γκόρντον, επίσης. Θα φέρει παίκτη όχι αεροδρομίου, αλλά πέρα από το αεροδρόμιο!»

Δείτε παρακάτω:

YouTube video player

Exit mobile version