Αταμάν: «Απίστευτο το νέο ΟΑΚΑ» – Αποκαλύψεις για Γκριγκόνις και Παπαπέτρου

Ο Εργκίν Αταμάν σχολίασε το ανακαινισμένο ΟΑΚΑ και πήρε θέση για τους τραυματισμούς των Γκριγκόνις-Παπαπέτρου.

Αταμάν: «Απίστευτο το νέο ΟΑΚΑ» - Αποκαλύψεις για Γκριγκόνις και Παπαπέτρου

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

Για το ματς με την Μπάγερν: «Η Μπάγερν με τη νίκη επί της Ρεάλ έδειξε τις δυνατότητές της. Εχουν πολύ καλό ρόστερ και έμπειρους παίκτες, όπως ο Βόιτμαν και ο Νέιπιερ στα γκαρντ.

Υπάρχει ο Λούσιτς, ο Μπούκερ, ο Μπαμπ. Έδειξαν τη δυναμική τους κερδίζοντας τη Ρεάλ και αύριο είναι το πρώτο μας ματς στο νέο γήπεδο και θα είναι ένα δύσκολο γήπεδο»

Για το ανανεωμένο ΟΑΚΑ: «Είναι απίστευτο. Είναι ένα όραμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το κλαμπ. Οι οπαδοί μας είναι οι καλύτεροι στην Ευρώπη και τώρα το γήπεδό μας μπορεί να είναι το καλύτερο στην Ευρώπη. Αν έχουμε και μερικές… πολυτέλειες στα αποδυτήριά μας, θα μπορώ να πω πως είναι το καλύτερο γήπεδο (σ.σ. γέλια)».

Για τον Γκόρντον Χέρμπερτ: «Έχουν σπουδαίο ρόστερ και έναν εξαιρετικό προπονητή. Πριν αρκετά χρόνια ήταν ξανά στην Ευρωλίγκα, είναι έξυπνος και έδειξε τι μπορεί να κάνει με τη Γερμανία στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ξέρει πολύ καλά τη δουλειά του και τον σέβομαι».

Για το αν υπάρχουν προβλήματα: «Ο Γκριγκόνις και ο Παπαπέτρου θα είναι έτοιμοι, ο Γιούρτσεβεν είχε ένα μικρό τραυματισμό στην προπόνηση. Σήμερα έβγαλε το πρόγραμμα, μπορεί να μην είναι στο 100%, ίσως στο 70-80%. Ελπίζω πως θα είναι όλοι έτοιμοι για αύριο εκτός από τον Αντετοκούνμπο».

Για την κατάσταση της ομάδας: «Αμυντικά δεν είμαστε τόσο προσηλωμένοι και επιθετικά έχουμε κάποιους νέους παίκτες (Μπράουν, Οσμάν, Γιούρτσεβεν), που είναι σημαντικοί. Ο Ομέρ σαν σέντερ πρέπει να ακολουθήσει το πικ εν ρολ, τα ριμπάουντ, αλλά ο Τσέντι και ο Λορένζο πρέπει να καταλάβουν το μπάσκετ μας.

Αυτή την περίοδο δεν είμαι 100% ευχαριστημένος ως τώρα με την απόδοσή μας στα παιχνίδια. Ακόμα και στο Βερολίνο ελέγξαμε το παιχνίδι, αλλά είχαμε κενά διαστήματα με λάθη και ρισκάραμε τη νίκη.

Αύριο, ελπίζω με τη δύναμη της έδρας μας και με τον κόσμο μας να αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε πως άρχισε η νέα σεζόν με νέους στόχους. Η περσινή σεζόν πρέπει να καταλάβουμε πως τελείωσε, όλοι είναι περήφανοι και τη νέα χρονιά με το ίδιο κίνητρο να προχωρήσουμε.

Να είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι γιατί η Μπάγερν μπορεί να μην έχει το ρόστερ της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα, όμως πρέπει να προσέξουμε και να βρούμε τον τρόπο να πάρουμε τη νίκη».

Exit mobile version