Παναθηναϊκός: Γενέθλια για το... μεγαλύτερο steal της περσινής σεζόν (pic)

Ο Τζέριαν Γκραντ κλείνει σήμερα τα 32 του χρόνια και ο Παναθηναϊκός του ευχήθηκε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Απρόοπτο με Τζέριαν Γκραντ στον Παναθηναϊκό

Η περσινή χρονιά για τον Παναθηναϊκό είναι ιδιαίτερη και θα μπορεί να τη θυμάται για πολλούς λόγους τόσο ο ίδιος ο οργανισμός όσο γενικότερα και ο κόσμος της.

Ένας απ’ αυτούς τους λόγους είναι φυσικά και η μεταγραφή του Τζέριαν Γκραντ από την Τουρκ Τέλεκομ στα πλαίσια της ανοικοδόμησης που έκανε η πράσινη ΚΑΕ, προκειμένου να εμφανίσει μια πιο ανταγωνιστική ομάδα που θα διεκδικούσε κορυφές.

Στην αρχή του χτισίματος του ρόστερ και λόγω άλλων μεγάλων μεταγραφών (Σλούκας, Λεσόρ, Χουάντσο, Μήτογλου) η κίνηση του Γκραντ δεν έκανε μεγάλο γκελ και μάλιστα προβλημάτισε κι αρκετό κόσμο.

 

Ωστόσο στην πορεία της σεζόν ο Αμερικανός guard εξελίχθηκε στο μεγαλύτερο steal που είχε κάνει το περασμένο καλοκαίρι, κι όχι μόνο, ομάδα Euroleague -στην προκειμένη περίπτωση ο Παναθηναϊκός- καθώς πρόσφερε πάρα πολλά πράγματα κοστίζοντας ελάχιστα χρήματα.

Ο καθοριστικός, λοιπόν, Τζέριαν Γκραντ, ο οποίος δε χρειάζεται συστάσεις κλείνει σήμερα το 32ο έτος της ηλικίας του και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός φρόντισε να του ευχηθεί με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο.

Δείτε τη δημοσίευση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr