Παναθηναϊκός: Ξέσπασε ο Ντίνος Μήτογλου!

Ο Ντίνος Μήτογλου είχε σκοράρει μόλις ένα πόντο ως το 35′ του αγώνα με την Καρδίτσα κι ήταν φανερά εκνευρισμένος. Με το που σκόραρε μετά από επιθετικά ριμπάουντ ξέσπασε, με χειρονομίες που έβγαζαν από μέσα του ένταση και πάθος.

Παναθηναϊκός: Ξέσπασε ο Ντίνος Μήτογλου!

Ο Έλληνας φόργουορντ έχει ξεκινήσει με χαμηλές στροφές την χρονιά, δεν είναι ακόμα στην ιδεατή κατάσταση αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι σημαντικός στα σχέδια του οργανισμού, ίσα ίσα που με αυτόν σε φόρμα το τριφύλλι ανεβαίνει 30%.

Ας μην ξεχνάμε ποιος “κράτησε” πέρσι τον πρωταθλητή το δύσκολο φθινόπωρο, με τον Ντίνο να σημειώνει αλλεπάλληλα διψήφια ρεκόρ σκοραρίσματος.

Στο πρώτο μισό της σεζόν ήταν ο MVP του Παναθηναϊκού έχοντας πραγματοποιήσει εξαιρετικά παιχνίδια. Τρεις φορές «έγραψε» 20+ πόντους στην Euroleague (με Άλμπα εκτός και Βίρτους, Μπασκόνια εντός) ωστόσο το ματς το οποίο θα έχει να θυμάται είναι αυτό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την κανονική περίοδο της Stoiximan Basket League.

Ήταν εκείνος που οδήγησε τον Παναθηναϊκό στη νίκη και στο πρώτο βήμα για το αβαντάζ της έδρας στα play off έχοντας 20 πόντους και 10 ριμπάουντ. Φυσικά και το τρίποντο-μαχαιριά στον τελικό της Euroleague με το οποίο έδωσε διαφορά 10 πόντων στον Παναθηναϊκό, κλειδώνοντας το τρόπαιο.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr