Παναθηναϊκός: Δεν ήταν τυχαίο το κράξιμο του Αταμάν!

Ήταν υπερβολικό το κράξιμο του Εργκίν Αταμάν στον Δημήτρη Μωραϊτη για τα δύο τρίποντα που εκτέλεσε με την Καρδίτσα, δίχως ο παίκτης να αλλάξει πάσα ούτε από το δεξί στο αριστερό του χέρι; Μάλλον όχι.

Αταμάν για το πανό στην Κύπρο: «Θα έκανα το ίδιο αν το περιστατικό γινόταν στη χώρα μου»

Αν πέρσι ο Τούρκος πήρε πρωταθλήματα ήταν γιατί είχε στα χέρια του ομάδα που διέθετε αρκετούς Έλληνες που είχαν συναίσθηση της ευθύνης των μεγάλων αγώνων. Όμως αλίμονο αν αφήνεις τους παίκτες την αίσθηση ότι μπορούν να δοκιμάσουν οτιδήποτε, ειδικά αν αυτό έχει μια μορφή ατομιστίας.

Αλίμονο αν ξαφνικά κάποιοι αρχίσουν να νιώθουν ότι τα ξέρουν όλα ή κάνουν ότι τους γουστάρει. Κάποτε ο Ζελιμιρ Ομπράντοβιτς έστησε ολόκληρο σκηνικό, χαρακτηρίζοντας κακούς επαγγελματίες παικταράδες που είχαν σαρώσει τα πάντα στην καριέρα τους, επειδή κέρδισαν την πολωνική Πρόκομ με 22 πόντους και όχι με…50 όπως ήθελε ο Σέρβος.

Κι όλα αυτά την σεζόν 2008-2009 όπου το τριφύλλι είχε την καλύτερη ομάδα που έπαιξε ποτέ μπάσκετ στην ήπειρο. Στην χώρα μας εφησυχάζουμε εύκολα μετά από κατάκτηση μεγάλων στόχων αλλά όπως έλεγε κι ο μέγας Ζοτς “μόνο το μέλλον έχει σημασία”.

Φαίνεται να συμφωνεί μαζί του και ο Αταμάν, εξού και το επεισόδιο της Κυριακής που ήθελε να περάσει μηνύματα, ότι ο σοβαρότητα δεν πρέπει ποτέ να εγκαταλείπει τον Επτάστερο ακόμα και σε τελειωμένα παιχνίδια.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr