Αλλαγή έδρας στο Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός AKTOR

Στην Αλεξάντερ Νίκολιτς Αρένα θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός AKTOR απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.

Αλλαγή έδρας στο Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός AKTOR

Το τουρνουά τένις ΟΠΕΝ του Βελιγραδίου που θα πραγματοποιηθεί στην Stark Arena «εκτόπισε» τον Ερυθρό Αστέρα για το παιχνίδι της Euroleague με τον Παναθηναϊκό AKTOR που είναι προγραμματισμένο για την 1η Νοεμβρίου (20:00).

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα χρειαστεί να μετακομίσει στην Αλεξάντερ Νίκολιτς Αρένα για ένα δεκαήμερο, καθώς στη Stark Arena από τις 2 έως τις 9 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το ATP Όπεν του Βελιγραδίου, με αποτέλεσμα να τοποθετηθεί το τενιστικό court στην κεντρική αρένα και να απομακρυνθεί προσωρινά το παρκέ τις προηγούμενες ημέρες.

Ο Ερυθρός Αστέρας θα αντιμετωπίσει εκείνο το διάστημα τον Παναθηναϊκό AKTOR (1/11, 20:00) και την Άλμπα Βερολίνου (7/11, 20:00) για την 7η και την 8η αγωνιστική της EuroLeague, αντίστοιχα στην Αλεξάντερ Νίκολιτς Αρένα, ενώ το ίδιο θα συμβεί και στο πρωτάθλημα, όπου αντιμετωπίζουν την FMP Βελιγραδίου.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr