Ομέρ Γιουρτσεβέν: Σέντερ οικονομίας

Σάρωσε πάλι στα ριμπάουντ στην Καρδίτσα ο Ομέρ Γιουρτσεβέν που μαγνητίζει τα μπάλα αλλά αυτό συμβαινει επειδή ξέρει πως να βάλει το κορμί του στις διεκδικήσεις.

Παναθηναϊκός: Τα «τρομερά» με Γιουρτσεβέν συνεχίζονται

Ο ψηλός είναι πίβοτ οικονομίας, θα κάνει λίγα και καλά ώστε να διακριθεί! Αν βρεθεί με τον Μήτογλου μαζί στο γήπεδο, ο αντίπαλος βρίσκει μπελά αφού τα δύο παιδιά πηδούν ψηλά κι ελέγχουν τους αιθέρες. Ο κόουτς Αταμάν ήθελε βασικό δίδυμο ψηλών με ολότελα διαφορετικά χαρακτηριστικά και τον Κώστα Αντετοκούνμπο να τους πλαισιώνει.

Ο Ομέρ δεν είναι συνηθισμένος να βγαίνει από σκριν για να πάρει μπάλα, θα σουτάρει μετρημένες φορές, στον πρωταθλητή, άλλωστε, το τόπι υπάρχουν αρκετοί που το θέλουν στα χέρια.

Ο Τούρκος παίζει πολύ με πλάτη, μπορεί να “σπάσει” τη μπάλα σε όποιον τον ακολουθεί και κυρίως δεν δείχνει να έχει προβληματάκια προσαρμογής: με το καλησπέρα φανερώνει πόσο συμβατός είναι στο παιχνίδι του Επτάστερου κάτι που ήταν και το ζητούμενο για τον οργανισμό ο οποίος γνώριζε ότι το φθινόπωρο θα είχε καταπονημένους Μήτογλου/Λεσόρ μιας και τα δύο παιδιά έπαιξαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες με ελάχιστες μέρες ξεκούρασης.

Δημήτρης Στρατής

Exit mobile version