Ομέρ Γιουρτσεβέν: Σέντερ οικονομίας

Σάρωσε πάλι στα ριμπάουντ στην Καρδίτσα ο Ομέρ Γιουρτσεβέν που μαγνητίζει τα μπάλα αλλά αυτό συμβαινει επειδή ξέρει πως να βάλει το κορμί του στις διεκδικήσεις.

Παναθηναϊκός: Τα «τρομερά» με Γιουρτσεβέν συνεχίζονται

Ο ψηλός είναι πίβοτ οικονομίας, θα κάνει λίγα και καλά ώστε να διακριθεί! Αν βρεθεί με τον Μήτογλου μαζί στο γήπεδο, ο αντίπαλος βρίσκει μπελά αφού τα δύο παιδιά πηδούν ψηλά κι ελέγχουν τους αιθέρες. Ο κόουτς Αταμάν ήθελε βασικό δίδυμο ψηλών με ολότελα διαφορετικά χαρακτηριστικά και τον Κώστα Αντετοκούνμπο να τους πλαισιώνει.

Ο Ομέρ δεν είναι συνηθισμένος να βγαίνει από σκριν για να πάρει μπάλα, θα σουτάρει μετρημένες φορές, στον πρωταθλητή, άλλωστε, το τόπι υπάρχουν αρκετοί που το θέλουν στα χέρια.

Ο Τούρκος παίζει πολύ με πλάτη, μπορεί να “σπάσει” τη μπάλα σε όποιον τον ακολουθεί και κυρίως δεν δείχνει να έχει προβληματάκια προσαρμογής: με το καλησπέρα φανερώνει πόσο συμβατός είναι στο παιχνίδι του Επτάστερου κάτι που ήταν και το ζητούμενο για τον οργανισμό ο οποίος γνώριζε ότι το φθινόπωρο θα είχε καταπονημένους Μήτογλου/Λεσόρ μιας και τα δύο παιδιά έπαιξαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες με ελάχιστες μέρες ξεκούρασης.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr