Καρδίτσα-Παναθηναϊκός Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα

Στις 17:15 μπαίνει στη “μάχη” της Greek Basketball League ο πρωταθλητής Ελλάδος και Ευρώπης, Παναθηναϊκός, ο οποίος παίζει εκτός έδρας με την Καρδίτσα.

Καρδίτσα-Παναθηναϊκός Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε με απουσίες στην πόλη της Θεσσαλίας, καθώς ο Τούρκος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες τεσσάρων παικτών.

Συγκεκριμένα εκτός έμειναν ο Τσεντί Οσμάν, ο οποίος είναι εκτός επτάδας των ξένων, ο Ιωάννης Παπαπέτρου που ταλαιπωρείται από κάκωση στο μεγάλο δάκτυλο του δεξιού του ποδιού, ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο οποίος έχει κάταγμα στο δεξιό αντίχειρα και ο Γκριγκόνις.

Ο Λιθουανός είναι αυτός που κόβεται από την εξάδα ξένων και έμεινε στην Αθήνα καθώς ένιωσε μια ενόχληση στον αχίλλειο και προτιμήθηκε να ξεκουραστεί, χωρίς ωστόσο να έχει κάτι το ανησυχητικό.

Καρδίτσα-Παναθηναϊκός Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr