Καρδίτσα-Παναθηναϊκός 66-80: Τα στατιστικά των παικτών του Τριφυλλιού

Δείτε τα στατιστικά των παικτών του Τριφυλλιού μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Καρδίτσα.

Νίκη στην πρεμιέρα ο Παναθηναϊκός με «όργια» Γιουρτσεβέν και Καλαϊτζάκη!

Η πρεμιέρα της Basket League βρήκε τον Παναθηναϊκό στη Καρδίτσα, μόλις τρία 24ώρα μετά το ταξίδι στο Βερολίνο για την 1η αγωνιστική της Euroleague. Οι «πράσινοι» δεν εντυπωσίασαν αλλά δεν χρειαζόταν κιόλας. Μία δεύτερη στη σειρά εκτός έδρας επαγγελματική νίκη για το συγκρότημα του Εργκίν Αταμάν και ξεκίνημα με επιτυχία για τους περσινούς πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν σχετικά γρήγορα σε διψήφια τιμή διαφοράς (18-28), με τη μεγαλύτερη τιμή στη διαφορά να σημειώνεται στο τρίτο δεκάλεπτο (39-53). Κάπου εκεί όμως η Καρδίτσα αντέδρασε και κατόρθωσε με τρίποντο στην εκκίνηση του τελευταίου δεκαλέπτου να μειώσει στους έξι πόντους (53-59). Κάπου εκεί όμως οι επτά φορές πρωταθλητές Ευρώπης σοβαρεύτηκαν και με τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη να βγάζει τη μία highlight φάση μετά την άλλη, η απόσταση διευρύνθηκε και έφτασε μέχρι τις παρυφές των 20 πόντων.

Ο Έλληνας περιφερειακός τελείωσε με 16 πόντους (3/4 δίποντα, 3/4 τρίποντα) και σπουδαία αμυντική συνεισφορά. Πολύ θετική η εμφάνιση και του Ομέρ Γιούρτσεβεν με το double-double (15 πόντους, 13 ριμπάουντ, 7/12 σουτ εντός πεδίας).

Δείτε τα στατιστικά των παικτών του Τριφυλλιού μετά το Καρδίτσα-Παναθηναϊκός:

Καρδίτσα-Παναθηναϊκός 66-80: Τα στατιστικά των παικτών του Τριφυλλιού

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr