Παναθηναϊκός: Θα πιεστεί ο Οσμάν

Ο Τσεντί Οσμάν έκανε λίγα, αλλά σημαντικά πράγματα στο Βερολίνο. Ένα κλέψιμο που έφερε καλάθι Γκραντ, ένα καλάθι στον αιφνιδιασμό, ένα τρίποντο, τον είδαμε να παίζει και στο 4.

Παναθηναϊκός: Γυρίζει τον διακόπτη ο Τσεντί Οσμάν

Δεν χρειάζονται πολλές κουβέντες. Ο Τσεντί Οσμάν είχε μια καλή καριέρα στην Αμερική, δεν μιλά για σένα με τα καλύτερα λόγια κοτζάμ Λεμπρόν.

Το βλέπουμε ότι έχουμε να κάνουμε με παίκτη που αναμειγνύει μέγεθος, ταχύτητα (τρέχει καταπληκτικά το γήπεδο), ballhandling, καλή μηχανική στο σουτ, σούπερ αθλητικά προσόντα, αν χάσει κιλά όλα θα είναι ιδανικά! Πλήρες πακέτο κατά τα άλλα, μπορεί απλά να κάνει τα πάντα αν μάθει τους μηχανισμούς. Μπορεί να παίξει μαζί με Χουάντσο, Παπαπέτρου σε πιο ελαφριά σχήματα που όμως θα περιλαμβάνουν μούσκουλα.

Παρ’ ότι έχει περισσότερο ποσοστό λίπους από το επιτρεπτό ο Τούρκος είναι πλαστικός, γεγονός που απορρέει από το ότι στην Αμερική προοριζόταν για SM. Μπορεί να επιτεθεί με τη μπάλα στο παρκέ ή να εκτελέσει από την περιφέρεια αν και το σουτ του επιδέχεται βελτίωσης.

Στην Ευρώπη θα μάθει να πιέζει περισσότερο τον εαυτό του, εδώ κάθε ματς την άνοιξη και μετά είναι πόλεμος, καμιά σχέση με το σόου της Αμερικής!

Στο ΟΑΚΑ θα έχει τον συμπατριώτη του Αταμάν πάνω από το κεφάλι του ώστε να πιέσει πραγματικά τον εαυτό του προκειμένου να πιάσει τα όρια του και να ανέβει στο επίπεδο που επιτάσσουν τα προσόντα του.

Εδώ η νωθρότητα κι οι τάσεις αγωνιστικής κυκλοθυμίας δεν περνούν απαρατήρητες, Τύπος και οπαδοί θα στο κοπανάνε μέχρι να σε δουν να αποδίδεις στα στάνταρ της φανέλας που φοράς. Στο Μαρούσι underachievers δεν χωρούν απλά…

Exit mobile version