Ναν: «Ανυπομονώ να επιστρέψω στο ανακαινισμένο ΟΑΚΑ»

Ο Κέντρικ Ναν μίλησε στο «gazzetta.gr» για τη χημεία της ομάδας, την οποία θεωρεί δεδομένη αλλά και για την επιστροφή του στο ανακαινισμένο ΟΑΚΑ κόντρα στην Μπάγερν.

Γαλατάσαραϊ - Παναθηναϊκός 56-85: Τα highlights του φιλικού (vid)

Ο Κέντρικ Ναν φέτος ετοιμάζεται να παίξει την πρώτη γεμάτη σεζόν του στην Ευρώπη και θέλει με τον Παναθηναϊκό να κατακτήσει ξανά την Euroleague αλλά και τα εγχώρια κύπελλα.

Από εκεί και πέρα ο Αμερικανός σταρ της ομάδας, μίλησε στο «gazzetta.gr» για τη χημεία που θ’ αποκτήσει το επόμενο διάστημα το Τριφύλλι, ενώ από εκεί και πέρα δεν παρέλειψε να πει δύο λόγια για το ανακαινισμένο ΟΑΚΑ με το glass floor σαν παρκέ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το πρώτο ματς της σεζόν στην Euroleague ήταν όπως το περίμενα. Υπάρχει ακόμα αυτή η ένταση από την προετοιμασία αλλά όσα παιχνίδια παίζουμε, άλλο τόσο θα χτίζουμε την χημεία μας και θα νιώθουμε όλοι πολύ άνετα όσο περνάει ο καιρός.

Να περιμένετε ότι θα παίξουμε το μπάσκετ του Παναθηναϊκού! Πάνω-κάτω έχουμε το ίδιο ρόστερ, τους ίδιους παίκτες σε σχέση με πέρυσι. Κάναμε τρεις νέες προσθήκες και όπως σου είπα προσπαθούμε να φτιάξουμε και να βρούμε την χημεία μας ώστε να παίξουμε το μπάσκετ που παίξαμε πέρυσι και κατακτήσαμε και πάλι τον τίτλο».

Για το αν μπορούσε ο Παναθηναϊκός να νικήει την Άλμπα πιο εύκολα: «Βρίσκεται για κάποιον λόγο στην Euroleague η Άλμπα. Είναι καλή ομάδα. Οπότε όχι. Έπαιζε στην έδρα της, είμαστε στην αρχή της σεζόν οπότε ήθελε να διεκδικήσει τις πιθανότητές της. Εμείς από τη πλευρά μας είμαστε ακόμα είμαστε λίγο πίσω αλλά θα φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε».

Για τις μνήμες που έχει από το 7ο ευρωπαϊκό τρόπαιο: «Ένιωσα πολύ όμορφα όταν πάτησα και πάλι σε αυτό το παρκε. Ήμουν ενθουσιασμένος που θα επέστρεφα και πάλι στο Βερολίνο» ενώ για το αν θα είχε ένα επιπλέον κίνητρο επειδή στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ήταν άστοχος με 0/5 τρίποντα στο ίδιο γήπεδο, απάντησε… λιτά και απέριττα: «Ναι θα μπορούσες να το πεις αυτό».

Για το ανακαινισμένο ΟΑΚΑ και την επιστροφή της ομάδας εκεί: «Είμαστε κατενθουσιασμένοι που θα επιστρέψουμε στο ΟΑΚΑ. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας δώσαμε όλα τα ματς μακριά από την έδρα μας όπως και αυτά τώρα στο ξεκίνημα των επίσημων. Ανυπομονώ να βρεθώ και πάλι στο γήπεδό μας και να συναντήσω ξανά τους φιλαθλους μας. Θα είναι κάτι το φοβερό!».

Για το αν έχει περιέργεια και το αν ανυπομονεί για το glass floor; «Ναι! Ανυπομονώ και για το glass floor. Θέλω να δω πώς θα είναι να παίζει στο glass floor. Θα είναι ο καλύτερος αγωνιστικός χώρος σε ολόκληρη την Euroleague. Να φανταστείς είχαμε ήδη ένα τρομερό γήπεδο και μια τρομερή έδρα. Οπότε τώρα περιμένω από τους φιλάθλους μας να είναι ακόμα πιο τρελοί στο ανακαινισμένο ΟΑΚΑ».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr