Άλμπα – Παναθηναϊκός 77-87: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Άλμπα Βερολίνου.

Άλμπα - Παναθηναϊκός 77-87: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Το ζητούμενο για το φετινό Παναθηναϊκό είναι να πραγματοποιήσει καλύτερη εκκίνηση στη regular season από την περσινή σεζόν και από τα Χριστούγεννα και μετέπειτα, να κάνει repeat εκείνου του εντυπωσιακού σερί ικανοποιητικών εμφανίσεων και αποτελεσμάτων.

Ένα «διπλό» είναι ο ιδανικός τρόπος για το ξεκίνημα στην Ευρωλίγκα. Το Βερολίνο ξύπνησε μνήμες από τον θρίαμβο της κατάκτησης του έβδομου τροπαίου και άνοιξε την «όρεξη» για τη διεκδίκηση του όγδοου.

Η Άλμπα δεν «απείλησε», ωστόσο, κράτησε σε εγρήγορση τον Παναθηναϊκό, ειδικά όταν μείωσε στο καλάθι. Το πρόγραμμα επιτρέπει στον Αταμάν να βάλει όλους τους παίκτες σε μια σειρά και να ενσωματώσει στο σύνολο τις μεταγραφές.

Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (-): Αγωνίστηκε στα τελευταία λεπτά και δεν μπορεί να κριθεί.

Λορέντζο Μπράουν (6/10): Ο Ισπανός γκαρντ έδωσε λύσεις στη δημιουργία (5 ασίστ), έμεινε χαμηλά στο σκοράρισμα (5 πόντοι).

Κώστας Σλούκας (7/10): Ο αρχηγός κλείδωσε το διπλό στην Uber Arena. Έφτιαξε κι αυτός πέντε φάσεις, ολοκλήρωσε διψήφιος το παιχνίδι (10 πόντοι).

Τσεντί Οσμάν (5/10): Δεν έχει προσαρμοστεί στον Παναθηναϊκό και στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, ωστόσο, έδειξε στοιχεία του ταλέντου του σε άμυνα και επιθετικό τρανζίσιον.

Ιωάννης Παπαπέτρου: Δεν αγωνίστηκε λόγω προβλήματος.

Τζέριαν Γκραντ (6.5/10): Δίχως να πατήσει γκάζι ο Γκραντ προσέφερε 10 πόντους και μοίρασε δύο ασίστ σε 20′.

Κέντρικ Ναν (7.5/10): Αν και σημείωσε 1/5 τρίποντα αυτό δεν εμπόδισε τον Ναν να τελειώσει το ματς ως ο πρώτος σκόρερ των πρασίνων με 16 πόντους. Το ευχάριστο ήταν πως ο Αμερικανός συνέβαλε στη δημιουργία (4 ασίστ, 1 λάθος), ενώ μάζεψε και 3 ριμπάουντ.

Ματίας Λεσόρ (9/10): Αναμφίβολα ο Γάλλος σέντερ ήταν ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού με 14 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Μάριους Γκριγκόνις (4/10): Μερικές μέρες μετά το Σούπερ Καπ ο Λιθουανός γκαρντ εμφανίστηκε άστοχος στην επίθεση (3 πόντοι).

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (7/10): Ο Χουάντσο νιώθει άνετα με τον Μπράουν στο παρκέ. Σημείωσε το καλύτερό του βράδυ με το Τριφύλλι από το τρίποντο με 3/5 προσπάθειες.

Ντίνος Μήτογλου (6/10): Σε μόλις 15′ συμμετοχής ο Μήτογλου δεν έχασε σουτ (1/1 τρίποντο, 2/2 βολές), ενώ μάζεψε και 4 αμυντικά ριμπάουντ.

Ομέρ Γιουρτσεβέν (7/10): Ντεμπούτο με το δεξί για τον Γιουρτσεβέν στην Ευρωλίγκα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σκοράροντας 4/4 δίποντα.

Exit mobile version