Αταμάν: «Επιστροφή στο Βερολίνο, με τους ίδιους στόχους - Θα προσπαθήσουμε!» (vid)

Ο Εργκίν Αταμάν αναφέρθηκε για τα συναισθήματά του σε μια πόλη κι ένα γήπεδο που λίγους μήνες πριν οι πράσινοι είχαν σηκώσει την Euroleague.

«Πυρά» τουρκικού Τύπου για το πανό και την αποβολή Αταμάν στο Παναθηναϊκός - Μακάμπι!

Το Βερολίνο και η «Uber Aren» είναι ξεχωριστά πράγματα τόσο για τον Παναθηναϊκό όσο και για τον Εργκίν Αταμάν, καθώς συνδέονται με κατακτήσεις τροπαίων της Euroleague.

Μάλιστα ο Παναθηναϊκός φέτος θα κάνει πρεμιέρα στην ίδια πόλη και στο ίδιο γήπεδο που πριν λίγους μήνες κατέκτησε την Euroleague.

Εξαιτίας αυτής της συνθήκης ο Εργκίν Αταμάν κλήθηκε να εκφράσει τα συναισθήματά του με τον ίδιο ν’ αναφέρει πως το συναίσθημα είναι μοναδικό και ξεχωριστό.

Όσα ανέφερε αναλυτικά:

«Ωραίο συναίσθημα. Μετά το τελευταίο παιχνίδι στη Euroleague εδώ, με το τρόπαιο στα χέρια, και τώρα πρώτο παιχνίδι στο Βερολίνο, ξανά με τους ίδιους στόχους. Ελπίζω, θα δούμε… Θα προσπαθήσουμε!».

Δείτε το βίντεο:

@pao_bc 🗣️: “Coach, how do you feel entering Uber Arena’s court again?” Recalling moments and setting goals…👀💚 #WeTheGreens #paobcaktor #LiveTheGreenMagic #paobc #berlin #athens #cup #champions #coach #goals #arena #euroleague #season #tiktok ♬ πρωτότυπος ήχος – Panathinaikos BC

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr