Γιόκιτς: Απάντησε στη δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Ο Νίκολα Γιόκιτς σε ερώτηση που του έγινε, μίλησε για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο με αφορμή όσα είχε αναφέρει ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Γιόκιτς: Απάντησε στη δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε αποκαλύψει πως θα ήθελε να φέρει τον Νίκολα Γιόκιτς στον Παναθηναϊκό με τον Σέρβο σέντερ να ρωτάτε στην πορεία και να απαντάει στο «sdna.gr» πως αυτό είναι εκπληκτικό, διότι ο συγκεκριμένος παράγοντας μεγαλώνει την Euroleague!

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Τον ευχαριστώ, είναι εκπληκτικό. Προσπαθώ να παρακολουθώ την Euroleague όσο περισσότερο είναι δυνατόν. Κέρδισαν τη Euroleague πέρυσι, συγχαρητήρια γι’ αυτό».

«Προσπαθεί να φέρει μεγαλύτερη δημοσιότητα στη Euroleague. Κάνει καλή δουλειά και προσπαθεί να μεγαλώσει την Euroleague».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr