Μυθική κίνηση από Σλούκα στην μαχήτρια Μαρία που νίκησε τον καρκίνο! (VIDEO)

Κίνηση… επτά αστέρων από τον αρχηγό του Τριφυλλιού, ο οποίος με τη σειρά του έδωσε ένα μήνυμα στην 27χρονη Μαρία η οποία κέρδισε τη μάχη με την επάρατη νόσο.

Μυθική κίνηση από Σλούκα στην μαχήτρια Μαρία που νίκησε τον καρκίνο! (VIDEO)

Η 27χρονη Μαρία έδωσε έναν σπουδαίο αγώνα αγώνα ζωής και τον κέρδισε, γιορτάζοντας τα γενέθλια της με τους αγαπημένους της ανθρώπους και μία «πράσινη» έκπληξη να την περιμένει.

Γυρίζοντας στον τόπο της, στην Άνδρο και αφού γιόρτασε τα ξεχωριστά γενέθλια της, ο Κώστας Σλούκας μέσα από το ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή του Παναθηναϊκού στη Ρόδο, της έκανε το πιο ωραίο δώρο.

Ο αρχηγός του Επτάστερου έστειλε ένα μικρό βίντεο γεμάτο ευχές, κουράγιο και στήριξη καλώντας τη μάλιστα να έρθει στο ΟΑΚΑ και να καθίσουν μαζί σε έναν αγώνα στον πάγκο των πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδος.

Δείτε παρακάτω το όμορφο βίντεο:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr