Οι τζένεραλ μάνατζερ της Ευρωλίγκας βλέπουν νικητή τον Παναθηναϊκό - Φαβορί για τον MVP

Οι τζένεραλ μάνταζερ της Euroleague λίγες ώρες πριν την επίσημη έναρξη της Euroleague θεωρούν πως φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης είναι ο Παναθηναϊκός.

Άναψε καπνογόνο στο ανοικτό πούλμαν ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (vid)

Η ιστοσελίδα Basketnews δημοσίευσε το δεύτερο μέρος της ψηφοφορίας των τζένεραλ μάνατζερ των ομάδων της Ευρωλίγκας και οι επιλογές τους έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στο ερώτημα ποια ομάδα θα κατακτήσει τον τίτλο, ο Παναθηναϊκός αποτέλεσε την επιλογή σχεδόν των μισών, δηλαδή του 46,2%, ενώ ακολούθησε η Φενέρμπαχτσε με 23,1% και τρίτος ήταν ο Ολυμπιακός με 15,4%. Μπαρτσελόνα και Παρτίζαν ήταν οι άλλες ομάδες που έλαβαν ψήφους.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι  Σάσα Βεζένκοφ και Κέντρικ Ναν πήραν τις ίδιες ψήφους για το βραβείο του MVP  με 30,8% με τις εναπομείνασες να πηγαίνουν στους Φουρνιέ, Μαριάνοβιτς, Καμπάτσο, Μπράιαντ και Χέιζ-Ντέιβις.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr