Εκτός ποινικής δίωξης ο εισαγγελέας Κώστας Σπυρόπουλος - Η σχέση με την ποινή στον Γιαννακόπουλο

Αλλαγές εκ βάθρων στο γραφείο της Ποινικής Δίωξης στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, καθώς αποχώρησε ο επί σειρά ετών εισαγγελέας Πρωτοδικών Κώστας Σπυρόπουλος, ο οποίος πλέον θα ανεβαίνει στην έδρα σε ακροατήρια.

Γιαννακόπουλος: Βόμβες για τη διαιτησία πριν το Game 2 στο ΣΕΦ (pic)

Ο νεοεκλεγείς Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αριστείδης Κορρέας άλλαξε τη δομή του πιο νευραλγικού γραφείου της μεγαλύτερης Εισαγγελίας της χώρας, γι αυτό μαζί με τον κ. Σπυρόπουλο αποχώρησε και η μέχρι πρότινος Προϊσταμένη της Ποινικής Δίωξης Αγγελική Τριανταφύλου, η οποία ανέλαβε καθήκοντα στο Διοικητικό γραφείο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών.

Ο Εισαγγελέας Κώστας Σπυρόπουλος παραμένει, για ένα χρόνο ακόμη αθλητικός εισαγγελέας Αθηνών, με επίκουρο τον εισαγγελέα Νίκο Μαργαρίτη

Καθήκοντα προϊστάμενου της Ποινικής Δίωξης ο κ. Κορρέας ανέθεσε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωάννης Σέβης.

Στο γραφείο της Ποινικής Δίωξης υπηρετούν επίσης οι εισαγγελείς Πελοπίδας Ανδρέου, Νίκος Μαργαρίτης, Τατιάνα Λαμπρινάκου και κ. Μίρδη, σύμφωνα με το ieidiseis.gr.

Όπως αναφέρει το dikisports, «μία από τις πρόσφατες αποφάσεις του εισαγγελέα Σπυρόπουλου ήταν η τιμωρία του Δ.Γιαννακόπουλου για υποκίνηση βίας. Όταν του ζητήθηκε να υπάρξει εξαίρεση για την εκδήλωση στο Καλλιμάρμαρο, αρνήθηκε να εγκρίνει τη σχετική αίτηση».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr