Γιαννακόπουλος: «Θα ήθελα πολύ να υπογράψω τον Γιόκιτς» - Το εξωπραγματικό συμβόλαιο (vid)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στη μπασκετική του καψούρα που δεν είναι άλλη από τον Γιόκιτς, όμως, τόνισε πως είναι ανέφικτο να τον φέρει αυτή την περίοδο στον Παναθηναϊκό AKTOR.

Γιαννακόπουλος: «Θα ήθελα πολύ να υπογράψω τον Γιόκιτς» - Το εξωπραγματικό συμβόλαιο (vid)

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν πίστευε πως υπήρξε κάποια στιγμή στόχος: «Η Ευρωλίγκα είναι ένα παράξενο ας πούμε… πλάσμα. Υπάρχουν ιδιοκτήτες που ξοδεύουν τα δικά τους λεφτά, κάποιοι άλλοι που είναι μέρος ενός μεγαλύτερου γκρουπ, όπως οι ισπανικές ομάδες, άλλες που δεν έχουν κάποιον επενδυτή, οπότε όταν ο Παναθηναϊκός άρχιζε να αναρωτιέται και να ασκεί πίεση στον κύριο Μπερτομέου σχετικά με το που πηγαίνουν όλα τα λεφτά ή γιατί δεν εξερευνούμε όλους τους τρόπους για να εξελιχθεί η EuroLeague, ήταν κάτι που δεν του άρεσε και κατέληξε να είναι προσωπικό ζήτημα.

Ξυπνούσα κάθε φορά στις 6 το πρωί όπως ο πατέρας μου, δούλευα 12-14 ώρες τη μέρα και όταν επενδύω κάπου τα λεφτά μου θέλω να είναι όλα δίκαια, να υπάρχει υγιής ανταγωνισμός. Δυστυχώς εξαιτίας των λόγων που προανέφερα αντιμετωπίσαμε άδικο ανταγωνισμό».

«Όλα άλλαξαν από την κριτική που άσκησα κι επίσης από το γεγονός ότι, αν πιστεύω πως δεν μου συμπεριφέρονται δίκαια, αντιδρώ. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που θα κάτσω και θα δέχομαι χαστούκια και στα δύο μάγουλα. Αν κάποιος με χαστουκίσει θα χαστουκίσω κι εγώ. Δε μ’ αρέσει να “χαστουκίζω”. Είμαι ο πρώτος άνθρωπος που δεν θέλω να πατάω ούτε μυρμήγκι, όμως αν κάποιος πετάξει μια μικρή πέτρα πάνω σου πρέπει να πάρεις έναν μεγάλο βράχο και να τον καταστρέψεις».

Ποιος ήταν όμως αυτός ο «μεγάλος βράχος»: «Ο μεγάλος βράχος ήταν όλη αυτή η ενέργεια που βάλαμε περιμένοντας για το αποτέλεσμα. Ευτυχώς πέρυσι αυτό ήταν το ότι κερδίσαμε την EuroLeague».

Για τους στόχους της νέας χρονιάς: «Αυτή τη χρονιά θα πω αυτό που μου λέει το προαίσθημά μου. Έχω ένα σπίτι στο Σούνιο, όπου πιστεύω ότι είναι η γη των Θεών και κάθομαι εκεί και ατενίζω το μέλλον κι ας ακούγεται λίγο παράξενο ή αστείο, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Αυτό που έχω δει για τη φετινή σεζόν είναι ότι σίγουρα θα φτάσουμε στον τελικό του Final Four, αλλά μετά θα χρειαστεί να κάνουμε άλλου είδους… μαγεία».

Για το αν έχει κάποιον παίκτη που πάντα ήθελε να υπογράψει: «Από τους παίκτες που παίζουν ακόμα, θα έλεγα τον Γιόκιτς. Λατρεύω να τον βλέπω. Είχα σταματήσει να παρακολουθώ NBA μετά την απόσυρση του Τζόρνταν και άρχιζα να το ξαναβλέπω εξαιτίας του. Δεν πιστεύω στην αθλητικότητα, πιστεύω στο μυαλό κι αυτός είναι ο πιο έξυπνος παίκτης στη λίγκα. Παλιότερα θα διάλεγα τον Τεόντοσιτς και πάλι για το μυαλό του».

Για το αν θα ήθελε να υπογράψει τον Γιόκιτς μετά το ΝΒΑ: «Νομίζω το τελευταίο του συμβόλαιο ήταν 120 εκατομμύρια! Οπότε δεν έχω αυτή τη δυνατότητα να το κάνω αυτό, αλλά θα το ήθελα πολύ. Φοβάμαι πολύ τα άλογα όμως».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr