Το... βιολί τους οι Ισπανοί: Νέο δημοσίευμα για Χουάντσο, Παναθηναϊκό και Ρεάλ

Οι Ισπανοί συντηρούν στην επικαιρότητα το θέμα Χουάντσο-Ρεάλ τη στιγμή που έχει ξεκαθαριστεί από επίσημα χείλη πως ο Ισπανός φόργουορντ θα παραμείνει στο ΟΑΚΑ.

Χουάντσο: «Ο Καλαϊτζάκης κάνει τη βρώμικη δουλειά - Χρειαζόμαστε τον Ναν για να κερδίσουμε τα πάντα»

Δεν τίθεται θέμα Χουάντσο στον Παναθηναϊκό, ωστόσο, στην Ισπανία τρέφουν ελπίδες πως μπορεί να πραγματοποιηθεί η συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Πιο κοντά στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Χουάντσο», υποστηρίζει η ιστοσελίδα «que.es», δίχως ο συγκεκριμένος τίτλος να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως «υπάρχει έντονη ανησυχία στο Δ.Σ της Ρεάλ και είναι επιτακτική η ανάγκη της εύρεσης του αντικαταστάτη του Γιαμπουσέλε, καθώς η ομάδα δεν ξεκίνησε με το δεξί στη σεζόν».

Και στη συνέχεια: «Ο Χουάντσο αγωνίστηκε μόλις 10 λεπτά στο Σούπερ Καπ, γεγονός που υποδηλώνει πως θα έχει περιορισμένο χρόνο στον Παναθηναϊκό».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr