Γκριγκόνις: «Είτε είναι η Άλμπα είτε η Ρεάλ, πρέπει να παίξεις με τον ίδιο τρόπο»

Για την πρεμιέρα του Παναθηναϊκού μίλησε ο Μάριους Γκριγκόνις, λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή των «πρασίνων» για την πρεμιέρα με την Άλμπα.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο επόμενος στόχος μετά τον Γκριγκόνις!

«Είναι πάντα ωραίο να επιστρέφουμε σε αυτήν την πόλη, ειδικά για μένα που έχω παίξει εκεί, να βλέπουμε γνώριμα πρόσωπα και φυσικά για εμάς εδώ η περσινή χρονιά είχε ευχάριστη κατάληξη. Ευχάριστο που επιστρέφουμε».

Για την πρεμιέρα με την Άλμπα: «Στην EuroLeague δεν μπορείς να υποτιμάς καμία ομάδα, αν είναι η Άλμπα ή η Ρεάλ, πρέπει να είσαι έτοιμος και να παίζεις με τον ίδιο τρόπο».

Για το αν η ομάδα είναι έτοιμη: «Στην προετοιμασία είχαμε περίπου 8-9 παίκτες, αλλά παίξαμε ένα καλό παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό. Προφανώς δεν κερδίσαμε, οπότε δεν είναι καλό αποτέλεσμα για εμάς, σίγουρα δεν είμαστε στο 100% αλλά θα φτάσουμε εκεί».

Για το αν θα επηρεάσει η ήττα στο Super Cup: «Πιστεύω ότι έχουμε χαρακτήρα, οπότε μια ήττα δε θα μας επηρεάσει».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr