Παναθηναϊκός: Αταμάν εναντίον... ΕΟΚ

Δουλεύοντας πολλά χρόνια σε τοπ ομάδες που στόχο είχαν ευρωπαϊκές κορυφές ο Εργκίν Αταμάν ξέρει κάθε χρόνο τι πρέπει να κάνει κι αυτό το “πρέπει” δεν αφορά μόνο νίκες/κούπες αλλά και να χτίζει ομάδες, να αναδεικνύει νέους πρωταγωνιστές, να βρει το στυλ που σε κάθε σύνολο που κοουτσάρει ταιριάζει.

Αυτόματο προσχέδιο

Από χθες διαβάζουμε γκρίνια γιατί ηττήθηκε από ομάδα που είναι μερικές μέρες μαζί λες κι η απροκάλυπτη βοήθεια των ρέφερι υπέρ του αντιπάλου δεν αποτελεί στοιχείο που δίνει νίκες σε “κλειστά” ντέρμπι.

Θα τα βρει μπροστά του αυτά και τον χειμώνα ο Τούρκος, το σύστημα Λιόλιου ακονίζει τα νύχια του και σίγουρα έχει ρεβανσιστικές τάσεις απέναντι στον Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Πέρσι ο Αταμάν έγινε θαυματοποιός, έπρεπε μέσα σε δέκα μήνες να κάνει ένα σωρό πράγματα και πέτυχε σε όλα.

Η δύναμη του Παναθηναϊκού είναι ότι υπάρχει συσσωρευμένη γνώση του Αταμάν που το καλοκαίρι ζήτησε από την διοίκηση κι άλλους παίκτες έτοιμους να προσφέρουν άμεσα στο κλαμπ, ώστε να βγάλουν στο παρκέ προσωπικότητα/κλάση που θα καλύπτει την γκρίζα χείρα βοηθείας που θα έχουν και φέτος οι λιμανίσιοι. Πήραμε μια πρόγευση στο σούπερ καπ.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr