Παναθηναϊκός: Η μεγάλη έκπληξη για την αντιμετώπιση του Βεζένκοφ

Ο Παναθηναϊκός στο Super Cup πληγώθηκε αρκετά από τον Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος ουσιαστικά με τους πόντους του έκρινε το παιχνίδι.

Παναθηναϊκός: Η μεγάλη έκπληξη για την αντιμετώπιση του Βεζένκοφ

Ο Εργκίν Αταμάν μετά τη λήξη του τελικού κόντρα στον Ολυμπιακό για το Super Cup μέσα στις δηλώσεις του αναφέρθηκε και στην κακή δουλειά που έκαναν τα τεσσάρια του πάνω στον Σάσα Βεζένκοφ.

Θυμίζουμε πως ο Βούλγαρος forward έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση, κυρίως προς το τέλος, δίνοντας με τα σουτ του, τριών πόντων κυρίως, το τρόπαιο στον Ολυμπιακό απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειωθεί ότι εφόσον οι Ντίνος Μήτογλου και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ήταν πολύ κατώτεροι των περιστάσεων δεν είναι απίθανο στο επόμενο ντέρμπι αιωνίων, το οποίο είναι μέσα στον Οκτώβριο, ο Παναθηναϊκός να πάει με διαφορετική προσέγγιση πάνω στον Βεζένκοφ.

Στο Super Cup είδαμε τον Αταμάν να ρίχνει στη μάχη τον Ιωάννη Παπαπέτρου χωρίς όμως ο Έλληνας forward να μπορεί ουσιαστικά να περιορίσει τη δράση του παίκτη του Ολυμπιακού, όμως οι λύσεις για τον Τούρκο τεχνικό είναι πολλές.

Μία λύση που υπάρχει ακόμα είναι ο Τσεντί Οσμάν για τον οποίο έχει πει ο Χρήστος Σερέλης στην εκπομπή της «Magic Euroleague» πως δεδομένα θα δώσει ορισμένα πράγματα και στο «4».

Έτσι, λοιπόν, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου στην εκπομπή της «Magic Euroleague», ο Τσεντί Οσμάν είναι ένας παίκτης, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να πάει στο «4» με σκοπό να περιορίσει τον Βούλγαρο, καθώς διαθέτει και αθλητικότητα και γρήγορα πόδια αλλά και όγκο.

Ταυτόχρονα επιθετικά είναι δεδομένο ότι θ’ ανοίξει το γήπεδο και θα βοηθηθεί πολύ περισσότερο κι ο ίδιος όσον αφορά το μακρινό σουτ του, το οποίο ακόμα δεν το έχει βρει.

Ουσιαστικά αν ο Αταμάν πάει σε μια τέτοια λύση, τότε πολύ πιθανό ν’ αφήσει εκτός λίστας ξένων τον Ομέρ Γιουρτσεβέν και στη βασική πεντάδα να παίξει με τρία γκαρντ, τον Οσμάν στο «4» και τον Λεσόρ στο «5».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr