Παναθηναϊκός: Σλούκας, Ναν, διαιτησία και η Ευρωλίγκα που ξεκινά

Σκόραραν αρκετά Σλούκας-Ναν στη Ρόδο δείχνοντας σε όλους τι πρόκειται να ακολουθήσει. Η ικανότητα τους στη προσωπική φάση (ειδικά του Αμερικανού) είναι μεγάλη, πλην του Ουόκαπ άλλο παίκτη να τους μαρκάρει δεν βλέπουμε στους γκαρντ του Μπαρτζώκα.

Παναθηναϊκός: Σλούκας, Ναν, διαιτησία και η Ευρωλίγκα που ξεκινά

Κρίμα που δεν ήταν διαθέσιμος κόντρα στον ΟΣΦΠ ο Λορένζο Μπράουν, έλειψε στον τελικό από τους πρωταθλητές ακόμα ένας floor general αφοσιωμένος σε ρόλο 6ου παίκτη που μπορεί να βάλει μεγάλη πίεση στον αντίπαλο. Ότι έγινε, έγινε, η Ευρωλίγκα ξεκινά, το ταξίδι θα είναι μεγάλο και ο Παναθηναϊκός καλείται να είναι έτοιμος όταν πρέπει.

Η διαιτησία του άφησε μήνυμα ότι φέτος δεν θα αφήσει τίποτα στην τύχη στο εσωτερικό, οπότε πρέπει να έχουν γνώση οι φύλακες τι έχουν να αντιμετωπίσουν την άνοιξη, όταν το πράγμα θα σοβαρέψει.

Η διοίκηση φρόντισε να κάνει 3 κινήσεις με παίκτες αξίας, που προσδίδουν επιπλέον ιπποδύναμη στη μηχανή κι ο κόουτς πρέπει να κοιτάξει πως θα τους κρατήσει ευχαριστημένους, μην διαταράσσοντας τις ισορροπίες που είναι πολύ βασικές στα αποδυτήρια ενός συνόλου που από το…πουθενά έφερε στην Αθήνα το 7ο.

Ο άξονας ΝανΣλουκα-Λεσόρ παραμένει το βαρύ σασί του κλαμπ που θέλει να βαδίσει στην πεπατημένη φέρνοντας κι άλλους τίτλους στην Αθήνα, αρκεί οι συμπαίκτες τους να τους παρέχουν στιγμές ξεκούρασης μέσα στην διάρκεια της χρονιάς. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Κώστας έβαλε άλλο ένα χρόνο στην πλάτη του, ο Γάλλος παίζει μπάσκετ ασταμάτητα και οι αντίπαλοι ξέρουν πια καλά τον Κέντρικ, θα προσπαθήσουν φέτος να τον απομονώσουν και να τον κάνουν λιγότερο επιδραστικό…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr