Παναθηναϊκός: Οι θέσεις που τον «πλήγωσαν»

Με Μήτογλου, Χουάντσο να προσφέρουν μαζί 2 πόντους και κακή άμυνα πάνω στον Σάσα Βεζένκοφ ο αντίπαλος πήρε μεγάλο πλεονέκτημα για το Σούπερ Καπ.

Παναθηναϊκός: Οι θέσεις που τον «πλήγωσαν»

Το είπε κι ο Αταμάν μετά το ντέρμπι ότι η κακή εμφάνιση των “τεσσαριών” του ήταν καταλυτική. Στην καλή τους βραδιά οι δυο τους δίνουν μεγάλη ισχύ, ο Ιωάννης Παπαπέτρου πάλεψε να μπει στα παπούτσια τους αλλά δεν έχει ούτε το μπόι, ούτε τα κιλά τους.

Ειδικά ο Ντίνος Μήτογλου διαθέτει το μήκος αλλά και αξιόλογο μακρινό σουτ/post παιχνίδι το οποίο βοηθά την ομάδα σε άσφαιρες βραδιές των γκαρντ. Ο Χουάντσο από πέρσι στον Παναθηναϊκό υστερεί απελπιστικά σε συγκεκριμένα κομμάτια της επίθεσης όμως έχει τα “εργαλεία” για να βελτιώσει τη συμπεριφορά του υπό τον κόουτς Αταμάν σε ρόλο που θα του προσφέρει χρόνο για να αναπτυχθεί.

Ας μην ξεχνάμε ότι ως την άνοιξη ο Ισπανός ήταν στη μπούκα για τα τραγικά του ποσοστά σε τρίποντα, λέι απ (!) κι όμως μπήκε με τόση ορμή στην τελική ευθεία της χρονιάς που πρόλαβε να γίνει από τους αγαπημένους της εξέδρας. Όταν οι δύο αυτοί αθλητές υστερούν, τότε υπάρχει θέμα, κρίμα γιατί με την απουσία Φαλ, Μιλουτίνοφ ο αντίπαλος μπορούσε να πληγωθεί και το τρόπαιο να έρθει στο Μαρούσι.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr