Οι Αγγελόπουλοι ξέχασαν την 7η Ευρωλίγκα στην λανθασμένη καταμέτρηση του 8-1!

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι μετά την κατάκτηση του τίτλου του Super Cup φαίνεται πως προχώρησαν σε μια λάθος καταμέτρηση αγνοώντας σημαντικά πράγματα της ιστορίας.

Αφοί Αγγελόπουλοι: «Ήμασταν καλύτεροι στην Ευρώπη και δεν μπορούσαμε να πάρουμε ένα Κύπελλο»

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε χθες βράδυ στη Ρόδο το Super Cup στον πρώτο και πιο ασήμαντο τίτλο της σεζόν με τους αδερφούς Αγγελόπουλους να προχωρούν μετέπειτα σε ορισμένες πολύ άστοχες δηλώσεις.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκαν σε 8-1 τρόπια σε μια καταμέτρηση που βάσει της ιστορίας δεν είναι αληθής και μπάζει από παντού, διότι εκτός αυτής βρίσκεται ένα πολύ σημαντικό τρόπαιο που κατέκτησε πριν λίγους μήνες ο Παναθηναϊκός.

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, λοιπόν, επιλέγουν να μη μετρούν την περσινή κατάκτηση της Euroleague, αλλά αντίθετα θεωρούν ως μεγάλη επιτυχία τη συμμετοχή σε Final Four της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Αντίθετα στην Ελλάδα μετρούν τις κατακτήσεις των Super Cup κι όχι τις συμμετοχές σ’ αυτό με τον λόγο που το κάνουν αυτό να είναι ιδιαίτερα απλός. Διότι τη μία διοργάνωση δεν μπορούν να την κατακτήσουν, ενώ την άλλη, έστω κι ασήμαντη, την έχουν πάρει τρεις φορές.

Exit mobile version