Κώστας Σλούκας: Έκανε εφικτό για μία ακόμη φορά το ανέφικτο

Ο Κώστας Σλούκας στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν απέδειξε για μία ακόμα φορά πόσο σπουδαίο παίκτη έχει στις τάξεις του ο Παναθηναϊκός.

Το φετινό Σούπερ Καπ θα είναι «πράσινο» - Τι ώρα είναι το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Ο Κώστας Σλούκας ήταν τραυματίας από την περασμένη σεζόν, γεγονός που του στέρησε και τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την εθνική μας, ενώ και φέτος έχασε μεγάλο μέρος της προετοιμασίας λόγω της αποθεραπείας του.

Γενικότερα έως τώρα ο αρχηγός του Τριφυλλιού δεν ήταν γεμάτος σε προπονήσεις και του έλειπε ξεκάθαρα ο αγωνιστικός ρυθμός, ενώ αν στην εξίσωση βάλουμε και το γεγονός ότι μιλάμε για την αρχή της σεζόν, τότε θα διαπιστώσουμε ότι γενικά όλοι οι παίκτες ψάχνουν να βρουν τα πατήματά τους.

Από εκεί και πέρα όμως ο Κώστας Σλούκας στον τελικό του Super Cup κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν εντυπωσιακός δείχνοντας πως έχει ξεπεράσει πλήρως τον ρυθμό του και πως δεν τον έχει επηρεάσει καθόλου το γεγονός ότι έπαιζε με λίγες προπονήσεις.

Όπως και στον τελικό της Euroleague, έκανε εξωγήινα πράγματα, όπως στο τελευταίο -ειδικά- παιχνίδι στο ΟΑΚΑ στους τελικούς της Basket League (25 πόντοι σ’ ένα ημίχρονο), έτσι και τώρα ο Σλούκας έκανε το ανέφικτο, εφικτό και έδειξε πόσο σπουδαίος είναι!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr