Αγγελόπουλοι: «Από όταν επιστρέψαμε είναι 8-1 οι τίτλοι» (vid)

Διαβάστε τι δήλωσαν οι αδερφοί ΑΓγελόπουλοι μετά την κατάκτηση του Super Cup από τον Ολυμπιακό, στον τελικό με τον Παναθηναϊκό.

Αγγελόπουλοι: «Από όταν επιστρέψαμε είναι 8-1 οι τίτλοι» (vid)

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν στην κάμερα της ΕΡΤ:

Παναγιώτης Αγγελόπουλος:

Για το ματς: «Είναι ο πρώτος τίτλος της χρονιάς, χαιρόμαστε που τον κατακτήσαμε. Πολύ δυνατός ο Παναθηναϊκός, δυνατό ματς που χτίζει ψυχολογία».

Για το κέρδος του Ολυμπιακού: «Σε εμάς έλειπαν οι δύο ψηλοί και η ομάδα δεν είναι 100% έτοιμη. Κέρδος ο Πετρούσεφ που κατάλαβε πως θα μείνει στον Ολυμπιακό και θα κάνει εδώ καριέρα»

Για τον πιθανό τελικό Euroleague ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό: «Δεν ξέρω αν θα δούμε τελικό Euroleague Ολυμπιακό-Παναθηναϊκό. Δε μας απασχολεί. Θέλουμε να πάμε βήμα-βήμα. Η Euroleague είναι πιο δύσκολη».

«Η ατμόσφαιρα είχε μία ένταση αλλά γενικά ήταν κόσμια τα πλαίσια, και ευχαριστούμε τη Ρόδο για τη φιλοξενία».

Γιώργος Αγγελόπουλος

Για το ματς:«Σήμερα κρίθηκε ο πρώτος τίτλος, πολύ σημαντικός για εμάς. Στην Ελλάδα από όταν επιστρέψαμε οι τίτλοι είναι 8-1. Ο ανταγωνισμός είναι πολύ δύσκολος, αυτό δε θα συνεχιστεί για πάντα. Τα ματς θα είναι στον πόντο. Το θέμα είναι να τα απολαύσει ο κόσμος και να δούμε τι θα γίνει στο τέλος.

Για το αν ξεχωρίζει κάποιον παίκτη: «Όλη η ομάδα κερδίζει, ο προπονητής στήνει την ομάδα. Καθοριστικός ο Σάσα, για αυτό γύρισε. Ήταν ομαδική προσπάθεια, δε διαλέγω κάποιον παίκτη».

Για τις αρχές του Ολυμπιακού: «Έχουμε τις ίδιες αρχές, αλλά είναι τόσο καλοί οι επιθετικοί που θα βάζουμε και τρίποντο. Η άμυνα θα βελτιωθεί και άλλο».

Για το αν επόμενος στόχος είναι το διπλό στη Φενέρ ή να έχει ο Ολυμπιακός δικό του γήπεδο: «Και τα δύο, όλα θα γίνουν».

«Συγχαρητήρια στην ομάδα και στον προπονητή».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr