Οι διαιτητές έστειλαν «μήνυμα», ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό!
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε (85-86) από τον Ολυμπιακό στο Σούπερ Καπ, με τους τρεις διαιτητές να στέλνουν «μηνύματα», καθορίζοντας την εξέλιξη του αγώνα σε ΟΛΑ τα κρίσιμα σημεία.
Οπως και πέρυσι, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να σηκώσει το πρώτο τρόποιο της χρονιάς, δείχνοντας πώς έχει μπροστά του δρόμο να διανύσει, προκειμένου η ετοιμότητά του να ανέβει κατά πολύ.
Ωστόσο, κρίσιμος παράγοντας του αγώνα ήταν και οι τρεις διαιτητές, οι οποίες με τα σφυρίγματά τους άλλαζαν το… μομέντουμ υπέρ του Ολυμπιακού, κρατώντας τους μέσα στο παιχνίδι.
Ο Μάριους Γκριγκόνις ήταν ο πιο αξιόπιστος σκόρερ του Παναθηναϊκού με 19 πόντους, ενώ άλλους 18 έβαλε ο Κώστας Σλούκας.

Τα ομαδικά στατιστικά του Παναθηναϊκού: 18/32 δίποντα, 10/23 τρίποντα, 19/25 βολές, 33 ριμπάουντ (26 αμυντικά – 7 επιθετικά ), 9 ασίστ, 11 λάθη, 6 κλεψίματα, 2 μπλοκ
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Η χρηματιστηριακή αξία και το προφίλ της Μπέτις
- Μπενίτεθ: Οι πρώτες δηλώσεις και οι ατάκες για την Μπέτις
- «Ανεκδιήγητος ο Λιθουανός διαιτητής» - Η αντίδραση του Παναθηναϊκού στην UEFA πριν τον αγώνα
- Συνάντηση οπαδών Παναθηναϊκού με τον... «χειρουργό» Λιθουανό διαιτητή με Πλζεν - Τι συνέβη στο αεροδρόμιο
- Απίθανος Τεττέη: Η ατάκα στον Μπενίτεθ όταν αποφάσισε να τον κάνει αλλαγή