Παναθηναϊκός: Τα «τρομερά» με Γιουρτσεβέν συνεχίζονται

Έντεκα ριμπάουντ σε 15 λεπτά είναι εξαιρετική επίδοση. Ο Ομέρ Γιουρτσεβέν σε ένα ακόμα παιχνίδι δικαίωσε τον προπονητή που έδειξε το πατριωτάκι του για να οχυρώσει την ρακέτα που πέρσι μοίραζε πολλές δεύτερες επιθέσεις στον αντίπαλο.

Παναθηναϊκός: Τα «τρομερά» με Γιουρτσεβέν συνεχίζονται

Υπάρχουν πολλοί που λένε ότι και καθόλου να μην σκοράρει ο ψηλός, αρκεί να σκεπάζει την ρακέτα (όπως έγινε με τον Αρη), με το τριφύλλι να πονάει χρόνια στον συγκεκριμένο τομέα. Ο Τούρκος βάζει καλά τα χέρια του στις διεκδικήσεις.

Το πιο σημαντικό στοιχείο του είναι το ριμπάουντ, είτε μιλάμε για αμυντικό, είτε για επιθετικό. Είναι καταπληκτικός στη συγκομιδή των μπαλιών πάνω από τη ρακέτα, έχει συγχρονισμό, γρήγορο πρώτο και δεύτερο άλμα.

Με αυτόν τον τρόπο, περίπου το 20% των πόντων του έρχεται από putbacks (επιθετικό ριμπάουντ και άμεση εκτέλεση), με 1.3 πόντους ανά κατοχή. Ειδικά αυτό το κομμάτι θα βοηθήσει τον πρωταθλητή που έχει ανάγκη από ριμπάουντ, αφού μόνο ο Μήτογλου, θεωρείται εξαιρετικός σε αυτό το κομμάτι.

Την περασμένη σεζόν ο Παναθηναϊκός ήταν 12ος στα αμυντικά ριμπάουντ με 68.6%, που είναι κακό για ομάδα πρωταθλητισμού κι ο Τούρκος αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά σε αυτόν τον τομέα.

Exit mobile version