Οριστικό: Ο ξένος που «κόπηκε» από τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Super Cup
Ο Εργκίν Αταμάν αποφάσισε να μην πορευθεί ούτε στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό με τον Λορέντζο Μπράουν, τον οποίο και άφησε εκτός.
Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στον τελικό του Super Cup απέναντι στον Άρη και θ’ αντιμετωπίσει σε λίγη ώρα (21:00) τον Ολυμπιακό για τον πρώτο τίτλο της σεζόν.
Από εκεί και πέρα ο Εργκίν Αταμάν αποφάσισε εκτός από τον Τσεντί Οσμάν που έχει αφήσει εκτός, να μην κάνει καμία αλλαγή στους ξένους και να συνεχίσει με τον Λορέντζο Μπράουν εκτός λίστας (6+2) όπως έγινε και κόντρα στον Άρη.
Ο Ισπανός guard δεν είναι στο 100% και μάλιστα έχει χάσει αρκετές προπονήσεις με αποτέλεσμα να μη ρισκάρει ο Παναθηναϊκός τη συμμετοχή του με ό,τι αυτό συνεπάγεται για κάποια υποτροπή και νέο τραυματισμό.
Έτσι λοιπόν οι διαθέσιμοι ξένοι θα είναι οι Κέντρικ Ναν, Τζέριαν Γκραντ, Μάριους Γκριγκόνις, Χουάντσο Ερνάνγκομεθ, Ματίας Λεσόρ, Ομέρ Γιουρτσεβέν.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Σλούκας: Χυδαίο μήνυμα στη σύζυγό του μετά τον τραυματισμό του (pic)
- Κοτζιάς: «Έδωσε» σκορ για το Βαλένθια-Παναθηναϊκός - Η πρόβλεψη
- Τραυματισμός Σλούκα: Τι κρατά ζωντανό το θετικό σενάριο στον Παναθηναϊκό
- Τσάρλι: «Έντονη συζήτηση Μπενίτεθ και Κοτσόλη - Τι ισχύει για Λουτσέσκου - Αλμέιδα» (vid)
- Παναθηναϊκός: Τα ματς που χάνει σίγουρα ο Σλούκας, ποτέ ξεκαθαρίζει το ακριβές διάστημα