Το πλεονέκτημα του Παναθηναϊκού και η ατάκα με νόημα του Αταμάν

Ο Παναθηναϊκός θ' αντιμετωπίσει στον τελικό του Super Cup τον Ολυμπιακό για το πρώτο τρόπαιο της σεζόν έχοντας μάλιστα ένα σημαντικό πλεονέκτημα.

Αυτόματο προσχέδιο

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ρίχνονται στη μάχη για τον πρώτο τίτλο της σεζόν με τον τελικού του Super Cup να είναι μπροστά μας και να πραγματοποιείται σήμερα στις 21:00.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης, όπως και οι Πειραιώτες, είναι ακόμα ανέτοιμοι και τα πόδια των παικτών τόσο από την περασμένη σεζόν όσο και από τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες είναι βαριά με αποτέλεσμα ακόμα οι ομάδες να μην έχουν λυθεί.

Ωστόσο οι πράσινοι στο συγκεκριμένο τελικό έχουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα κόντρα στον Ολυμπιακό κι αυτό είναι η ομοιογένειά τους.

Την φετινή offseason ο Παναθηναϊκός προχώρησε μονό σε τρεις μεταγραφές, ενώ ταυτόχρονα έδιωξε δύο παίκτες (Λούκα Βιλντόζα, Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι) και κράτησε τον κορμό του από πέρυσι, ο οποίος τον οδήγησε σε μια ονειρική σεζόν.

Μάλιστα απ’ αυτές τις τρεις μεταγραφές στον σημερινό τελικό αναμένεται ν’ αγωνιστεί μονάχα ένας παίκτης και για την ακρίβεια ο Ομέρ Γιουρτσεβέν, ο οποίος μάλιστα έχει προσαρμοστεί εξαιρετικά με τα νέα δεδομένα και δείχνει πόσο μπορεί να βοηθήσει.

Αντίθετα ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στο ρόστερ του, δε δείχνει να έχει συνοχή και μάλιστα από το συγκεκριμένο παιχνίδι θα λείπουν και οι Φαλ, Μιλουτίνοφ με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Exit mobile version