Παναθηναϊκός: Η λογική Αταμάν για Μπράουν και έξι ξένους

Ο Εργκίν Αταμάν αποφάσισε να αφήσει τους Τσεντί Οσμάν και Λορέντζο Μπράουν εκτός λίστας ξένων από τον τελικό του Super Cup με την απόφασή του να έχει ένα συγκεκριμένο σκεπτικό.

Αυτόματο προσχέδιο

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε κόντρα στον Άρη να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Super Cup στη Ρόδο, όπου αναμένεται να δώσει ραντεβού με τον Ολυμπιακό για το πρώτο τρόπαιο της σεζόν.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Εργκίν Αταμάν αποφάσισε ν’ αφήσει εκτός τους Λορέντζο Μπράουν και Τσεντί Οσμάν όσον αφορα τους κομμένους παίκτες από τις εγχώριες διοργανώσεις βάσει κανονισμού.

Στην προκειμένη περίπτωση η λογική του Τούρκου προπονητή έχει να κάνει αρχικά με το βαθμό ετοιμότητας του Ισπανού guard, ο οποίος μετά τον τραυματισμό του δεν έχει κάνει καμία προπόνηση, οπότε δεν υπάρχει λόγος να παρθεί τέτοιο ρίσκο και ειδικότερα στην αρχή της σεζόν.

Από την άλλη πλευρά ο Οσμάν έδειξε ότι δεν είναι αγωνιστικά έτοιμος και πως θέλει χρόνο, για να προσαρμοστεί στη νέα μπασκετική πραγματικότητα με αποτέλεσμα μοιραία να μείνει εκτός λίστας από τον συμπατριώτη προπονητή του.

Άλλωστε θα έχει και εκείνος τον χρόνο του προκειμένου να προσαρμοστεί και να γίνει επιδραστικός για τον «Επτάστερο». Γιατί οι ικανότητές του και το ταλέντο του είναι αδιαμφισβήτητα.

Exit mobile version